2777
2789

برای من توی ازدواج گذشته افراد مهمه

خب چون هرکسی باید با شبیه خودش ازدواج کنه

مثلا من روابط قبل ازدواج درست نمیدونم و تجربه ای هم ندارم

باید بایکی مثل خودم ازدواج کنم که همچین فکری داره

باکره بودن برام مهم نیس مثلا مطلقه باشه

ولی رابطه خارج از شرع و عرف ما نداشته باشه که میشه زنا

و خدا تو قرآن  سوره نورگفته با کسی که زنا میکنه نباید ازدواج کنی.. پاک با پاک و....

اشکالی نداره از کسی خوشش اومده باشه درست بره جلو زیر نظر خانواده ها با دختره آشنا بشه(بارعایت حد و حدودها) و بهم بخوره...ولی دوست دختر یا رابطه ج قبل من نباید داشته باشه

حالا چطوری میشه از گذشته افراد فهمید

و چنین کسی پیدا کرد

آخه ادمایی که اطرافم میبینم اصلااین چیزا براشون مهم نیس

و خیلی آزادن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه باهم به مشاوره ی کاربلد مراجعه کنید تا اونا متوجه بشنوگرنه کسی بخواد پنهان کنه میتونه

اره متاسفانه مشاورها هم اهمیت نمیدن به این مسائل

بعدش میرن به طرفم میگن دختره پارانوئیده

اره متاسفانه مشاورها هم اهمیت نمیدن به این مسائلبعدش میرن به طرفم میگن دختره پارانوئیده

منم پاک بودن طرف برام خیلی مهم بود و اینو همیشه از حضرت زهرا سلام الله میخواستم

که خدا رو شکر مرد مومن و پاکی نصیبم شد

منم پاک بودن طرف برام خیلی مهم بود و اینو همیشه از حضرت زهرا سلام الله میخواستمکه خدا رو شکر مرد موم ...

خوشبخت باشین عزیزم

چطوری از حضرت زهرا خواستین

همینطوری معمولی دعا کردین؟

چادر آرایش نمیکنمدینم به ارث نرسیده خودم با تحقیق انتخاب کردمنه افراط میکنم نه تفریطمیخوام مثل خودم ...

خب ببین مثلا ما مذهبی ایم به طبع ادمای شبیه خودمونم میان خواستگاریمون اگه ادمای مذهبی نمیان خواستگاریت و دوست داری حتما اونجوری باشن باید بری تو جوامع این مدلی مثلا مسجد پایگاه بسیج فعالیتای جهادی تا اونجور آدما بشناسنت 

بعدشم اگه خواستگاری داری که ازش مطمئن نیستی مدت زیادی تحقیق کن بیشتر ببین دوستاش چه جور آدمایین چون همنشین قطعا رو آدم تأثیر داره 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خب ببین مثلا ما مذهبی ایم به طبع ادمای شبیه خودمونم میان خواستگاریمون اگه ادمای مذهبی نمیان خواستگار ...

میدونید جو اطرافم جوریه که

خانواده ها مذهبی هستن 

و حتی دختر چادری هم میخوان

اما پسراشون(نسل جدید) مذهبی و معتقد نیستن 

پنهانی میرن هرکاری میکنن بعد به مامانشون میگن دختر آفتاب مهتاب ندیده پیدا کنن