2777
2789
عنوان

برادرام سهم منو نمیدن

140 بازدید | 12 پست

پدرم خیلی وقته که سهم همرو مشخص کرده و قراره بده به خودمون اما چون سهم من هم ب اندازه یه برادر حساب کرده داداشام راضی نمیشن فعلا تقسیمی صورت بگیره اما پدرم دوست داره الان همه چیزو مشخص کنه تا برای همه مساوی باشه 

داداشام کلا باهام قهر کردن زنداداشم که زنگ زدم برای جشن سیسمونی دعوت کنم کلی بد بیراه گفت بهم پشت تلفن دعوامون شد منم فحش دادم من دوست ندارم اینجوری بشه ولی از طرفی دلم نمیخاد از حقم بگذرم چرا باید گذشت کنم ک فردا همین زنداداشام بیان تف کنن تو صورتم والاه هیچ پشتوانه ای هم ندارم شاغل هم نیستم مگه بتونم با سهمم خودم برای خودم پشتی داشته باشم

توروخدا بگید چیکار کنم 

شکایت

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زنداداش پروئی 

اونموقع که شما بودید اون نبود 

به چه حقی از شما ناراحته

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

پدرت مال داره اختیار داره ربطی ب اونا نداره ک فوش بدن یا نزارن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

پدرت مال داره اختیار داره ربطی ب اونا نداره ک فوش بدن یا نزارن

چطوری بگم اخه اونا دوست دارن همینجوری بمونه تا آخر از دست قانون من سهم ی برادر رو نتونم بردارم چون سهم دختر نصفه 

به مادرت بگو باباتو راضی کنه یا سند از الان به نام کنه یا بفروشه سهمتونو بده 

پدرم تو بستر بیماری بود ما دوتا خواهریم ی برادر زنده بود همش میگفت مساوی 

بعد مامانم راضی نبود همدستی کرد تو بیماری بابام خیلی چیزا رو به نام خودش یا داداشم کرد 

من مدرک داشتم یه سری هاش برگشت ولی بازم دوروبر ۱۰ میلیارد داداشم خورد