2777
2789
اینم همینه تازه کلی اشک ریختم

گریه نکن فداتشم درکت میکنم کاملااااا 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزادمن اولین شبه خابیده خداشاهده اگ پلک روهم گزاشته باشم عین جغدنشستم بالاسرش . چیکارکنم خابم نمیبر ...

خاب ❌

خواب ✔️

گزاشتم ❌

گذاشتم ✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

نه فقط فلافل زیاد خوردم تند بود

بعیده . نهایتا باید باعث دل درد و تشدید کولیک بشه که اونم بچه گریه می‌کنه از دل درد . شوهرت نیست بگیردش یه کم بخوابی . بچه تا چهارماهگی یه کم سخته به خاطر کولیک و رفلاکس و اینا بعدش خیلی بهتر میشه 

شیر خورد عزیزم ولی خوابش نمیبره چرتی میزنه میپره صدبار ب خودم گفتم زهر میخوردی ک فلافل خوردی نوزاد ...

اگه اذیت بود گریه میکرد ،زور میزد به خودش میپیچید

اینکه ساکته یعنی درد و اذیت نداره

الکی خودتو سرزنش نکن

نوزاد همینه اگه شیر خورده پس جای نگرانی نیست

نخوابیدناشون طبیعیه

بچه های منم همش بیدار بودن تو بغلم میخوابیدن رو زمین به ثانیه نمیکشید بیدار بودن

منم دست تنها بیخوابی هایی کشیدم

میگذره خیلی زود

بعیده . نهایتا باید باعث دل درد و تشدید کولیک بشه که اونم بچه گریه می‌کنه از دل درد . شوهرت نیست بگی ...

نه عزیزم  میگم میتونه ب خاطره ی شربت باشه ک دکتر نوشته میدونی اخه گریه هاش شدید نیست حالت بیقراری اینکه خوابش نیاد