2777
2789
عنوان

بهترین متخصص زنان در مشهد

253 بازدید | 11 پست

من سالهاست که درگیر عفونتم شاید ۱۵ ساله از دختری عفونت داشتم هر چی دارو میخورم هر کاری که بگین انجام دادم هر دارویی هر آمپولی خوب نشدم که نشدم حتی چند جلسه پلاسما تراپی انجام دادم خوب نشدم.

آزمایش پاپ اسمیر دادم خوب بود بازم هیچی به هیچی

تا زمانی که دارو استفاده میکنم خوبم همین که تموم میشه دارو ها یه هفته ۱۰روز بعد باز عفونت میاد سراغم

اینقد که من تو هر کاری رعایت میکنم دسشویی میرم خودمو با پارچه خشک میکنم شرت نمیپوشم شلوار گشاد نخی میپوشم بازم عفونت لعنتی ولم نمیکنه.

لطفا کمکم کنید

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آدمایی هستین

اگه میامدم میگفتم با مادرشوهر و خواهرشوهر  دعوام شده زدیم همدیگرو که زود میایین😏😔

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
چه داروهایی مصرف کردی تاحالا؟منم عفونت داشتم ولی یه دو دوره قرص داده دکتر بهم بهتر شدم و یه سری مراق ...

هر نوع دارو و خشک کننده ای که حتی فکرشو هم نمیکنی

من دکتر زارع پور می شناسم که بسیار با تجربه هستند، من خودم و دوستام همه پیش ایشون زایمان کردیم

من برا عفونت میخوام گلم .اگه عنوانمو نگاه کنی گفتم واسه عفونت.

این دکتری که میگین چجوریه برا عفونت هم میتونه کاری بکنه .دیگه واقعا خسته شدم

برو متخصص طب سنتی خیلی خوب این دکترای زنان فقط مشکل و بدتر میکنن

میترسم برم کلی هزینه کنم آخرش هیچی به هیچی بدتر بشم بهتر نشم.

خودتون یا کسی میشناسین که رفته باشه و نتیجه گرفته باشه.

میترسم برم کلی هزینه کنم آخرش هیچی به هیچی بدتر بشم بهتر نشم.خودتون یا کسی میشناسین که رفته باشه و ن ...

طب سنتی  حتما جواب میگیری   از  ریشه درمان میکنه چون  یکم  زمان  بر هست نمیدونم  ولی تو مشهد  دکترای  طب سنتی خیلی خوبی هستن تحقیق کن  پیدا میکنی  

اللهم عجل لولیک الفرج
طب سنتی حتما جواب میگیری از ریشه درمان میکنه چون یکم زمان بر هست نمیدونم ولی تو مشهد دکترای ...

طب سنتی یعنی چجوریه

اونم دارو میده