2777
2789
عنوان

رشته طراحی لباس بیایدددد لطفاااا

344 بازدید | 19 پست

سلام خانوما کسی رشته طراحی لباس بوده؟ من به دوخت و دوز و خیاطی کردن علاقه ندارم ولی چون نقاشی و طراحی کردنو دوس دارم میخام برم این رشته. هزینش و درآمدش چطوره؟ کلا هرکی هرچی که در مورد این رشته میدونه بگه🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیاطی بلدم 

یه دوره طراحی هم رفتم

ولی دوست نداشتم تو کار فشن باشم 

اگه کارت بگیره و سرمایه اولیه هم داشته باشی که دوخت طرح هات رو بدی بیرون  خیلی عالیه 

ولی اگر سرمایه نداری خودت یادبگیر تا اویلش خودت بدوزی بعد که کارت گرفت بدی به دوزنده 

سرمایه اولیه داری؟

برای طراحی لباس علاوه بر نقاشی و طراحی کردن باید خلاقیت داشته باشی از دوختن و الگو کشیدن هم یچیزایی سرت بشه 

چیزی ک طراحی میکنی رو باید بتونی الگوشو بکشی و بدوزی چون همه چیزو خیاط به تنهایی درک نمیکنه

جوانه در حال رشد 🌱 ✨
من خیاطی بلدم یه دوره طراحی هم رفتمولی دوست نداشتم تو کار فشن باشم اگه کارت بگیره و سرمایه اولیه هم ...

وضع مالیم متوسطه عزیزم، پس طراحی لباس هم رشته پر هزینه ایه!

هعی خدایا مدرسه ها پر شد همه یه رشته ای انتخاب کردن ولی من نه واقعا دیگ خسته شدم خودمم نمیدونم که به چه رشته ای علاقه دارم و کدوم رشته برم.🥲💔

وضع مالیم متوسطه عزیزم، پس طراحی لباس هم رشته پر هزینه ایه!هعی خدایا مدرسه ها پر شد همه یه رشته ای ا ...

ببین کلا رشته های هنری هزینه بالا داره

اگه فقط طراحی دوس داری برو نقاشی

چون طراحی دوخت الگو کشی و دوخت لباس و... داره

در اخرم بیشتر دوخت ب کارت میاد

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
وضع مالیم متوسطه عزیزم، پس طراحی لباس هم رشته پر هزینه ایه!هعی خدایا مدرسه ها پر شد همه یه رشته ای ا ...

گرافیک دوست نداری ؟

از همون اول خودت میتونی کار کنی درامد داشته باشب

فعلا امضا ندارم

ناراحت نباش 

همه این دوران سخت رو داشتن 

واقعا سخته با ۱۵ سال سن تشخیص بدی به چی علاقه داری 

اخه مگه ما تو اون سن چقدر تجربه از زندگی داریم ...

ولی اگر خنثی هستی و نمیدونی چی دوست داری 

یه چیزی مثل همون گرافیک رو انتخاب کن تا برای دانشگاه که بزرگ تر شدی و پخته تر هست 

با درک بهتر از خودت 

یه انتخاب رشته درست تر داشته باشی 

ناراحت نباش همه این دوران سخت رو داشتن واقعا سخته با ۱۵ سال سن تشخیص بدی به چی علاقه داری اخه مگه ما ...

اگه گرافیک عکاسی نداشت حتما میرفتم گرافیک ولی خب متاسفانه دارع:)

این رشته ام در نهایت تو یه طراح باید باشی که بالا سر خیاط باشی و چیزایی ازش سردربیاری

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️