2777
2789

توروخدا اگه بلدین بیاین خیلی مهمه 😔خیلی دلم شور میزنه دستم بکاری نمیره اصلا سر درگمم

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 

من این روزا اینقدرررررر خودمو درگیر حس ششمی کردم دیگع زندگی عادی تدارم همش دلشوره دلهره استرس دیشب ی حس ششمی گفت اگه بچت شیش ماه رو رد کرده سالمه اگه ن نمیدونم

امروز یکیش گفت سالم سالم.

بخدا هرروز کارم شده این چیزا دیگه خستع شدم بعد ۹سال باای وی اف باردارشدم ازاسترس دارم سکته میکنم ۱۵هفتمه بچه خودشو جمع کرده سمت چپم بشدتتتتت درد میکنه اندازه ی گوجه سفت شده.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخوای بدونی عزیزم؟

آبجی با همسرم ب مشکل خوردم خونه پدرمم لطفا بگو کی این بحثا تموم میشه شوهرم اصلا سمت بچه نمیاذ

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
چی میخوای بدونی عزیزم؟

آبجی با همسرم ب مشکل خوردم خونه پدرمم لطفا بگو کی این بحثا تموم میشه شوهرم اصلا سمت بچه نمیاذ

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
من این روزا اینقدرررررر خودمو درگیر حس ششمی کردم دیگع زندگی عادی تدارم همش دلشوره دلهره استرس دیشب ی ...

ب من میگفتن قبول نمیشی ولی معلم شذم

منم خیلی درگیرش شدم معتادش شدم

ازامروز تصمیم گرفتم دیگه نرم سراغشون هی استرسم شدیدتر میشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من این روزا اینقدرررررر خودمو درگیر حس ششمی کردم دیگع زندگی عادی تدارم همش دلشوره دلهره استرس دیشب ی ...

نگران نباش عزیزدلم، دیگه هم از حس ششمیا سوال نپرس، بسپار به خدا، بچت هم هیچیش نیست، ان شاالله سالمه سالم به دنیا میاد و بزرگش میکنی. 

ب من میگفتن قبول نمیشی ولی معلم شذم

خداروشکر.

نگران نباش عزیزدلم، دیگه هم از حس ششمیا سوال نپرس، بسپار به خدا، بچت هم هیچیش نیست، ان شاالله سالمه ...

ممنون عزیزدلم انشائ الله ب لطف دعاهای شما توکل بخدا.

منم خسته شدم اصلا کارهامو نمیفهمم دیونماسترس و فکر پیرم کرده 

ولی عزیزم شما خداروشکر خودت سالمی بچتم سالمه مگه زیر نظر دکتر نیستی سونو بهت میگه قلبش تشکیل شده یا ن سالمه یا ن خداروشکر علم پیشرفت کرده نگران نباش استرس سمه برات

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته