2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما علائمتون چی بود ؟ من معدم سفت میشه و سنگین و ببوست هم دارم

درد داشتم و بادگلو و هر چی میخوردم درد و سنگینی داشت یه عالمههه قرص معده خوردم بی فایده بوود امپرازول فاموتیدین دی سیکلومین کلیدینیوم سی فقط یه ساعت دردش مینداخت دوباره شروع میشد با آموکسی سیلین از شر اون همه درد راحت شدم البته هنوز زیادی بخورم یا چیزای نفاخ اذیتم ولی نه به اون شدت

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

من همه دردای دنیا رو داشتم فقط معدم نبوده الحمدلله یک ماهه با معده ام درگیرم همین الان توی حلقم داره از رفلاکس و سنگینی سوز میزنه😐

درد داشتم و بادگلو و هر چی میخوردم درد و سنگینی داشت یه عالمههه قرص معده خوردم بی فایده بوود امپرازو ...

منم همه ی اینارو خوردم خوب نشدم من فقط ورم و سنگینی خیلی زیاد به همراه یبوست دارم ، یکسری دارو دیگم دارم مصرف میکنم داروگیاهی هم خوردم اما خوب نشدم ، اما آموکسی سیلین نخوردم ، واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیتم ضعیف شدم خیلی شماهم سنگین میشد معدتون ؟ نمیدونم اصلا از اعصابه یا چیه

من همه دردای دنیا رو داشتم فقط معدم نبوده الحمدلله یک ماهه با معده ام درگیرم همین الان توی حلقم داره ...

من روده هام شده بود اذیتم کنه اما معدم نه اصلا خیلی وحشتناکه روز و شب ندارم نمیدونم چطور میگذره ، انشالله حالتون خوب بشه خیلی سخته میدونم 

منم همه ی اینارو خوردم خوب نشدم من فقط ورم و سنگینی خیلی زیاد به همراه یبوست دارم ، یکسری دارو دیگم ...

آره عزیزم نمیدونم هر کی یه چیزی میگه یه هفته هیچ جا نرفتم از درد و سنگینی و حال بد پریشون بودم شبا از خواب میپریدم میخوای آنتی بیوتیکم امتحان کن. انقد عرق نعنا زنیان نبات هیچی جواب نمیده خیلی سخته میگرنم دارم بعد اون این شروع شد اصن دو هفتس درگیرم بیماری ام والا ان شالله شمام سلامتی کاملت بدست بیاری درد و بیماری دور باشه ازتون من بچمم کوچیکه تو شهر غریب واقعا کم اورده بودم دیگه شاید از اعصابم میشه حتما من استرسی ام

آره عزیزم نمیدونم هر کی یه چیزی میگه یه هفته هیچ جا نرفتم از درد و سنگینی و حال بد پریشون بودم شبا ا ...

ممنون از لطفتون ، شما الان خوب شدین الحمدالله با اموکسی سیلین؟ من دیشب هرچقدر نگاه میکردم تو نی نی سایت خیلب ها میگفتن ورم معدت گرفتیم گفتم شاید ویروس جدیدی اومده