2777
2789
عنوان

درد و دل

240 بازدید | 16 پست

بالاخره تمومش کردم

بعد هشت سال بلاتکلیفی از رابطه اومدم بیرون

بدی و خوبی زیاد داشت ولی بی نتیجه بود 

تلاشم به هیچ جا نمیرسید

از حالم بخوام براتون بگم نه خوبم نه بد انگار یه دندون لقو کشیدم و هنوز بی حسیم از بین نرفته ولی مطمئنم جای خالیش قراره اذیتم کنه

توقعی ندارما ولی ازاین ناراحتم که پیامای خدافظیمو خوند و هیچی نگفت!شاید اونم خستس شاید از شدت ناراحتی چیزی نگفت شایدم خوشحال شد 

نمیدونم...

میشه برای حال خودم و دلم یه صلوات بفرستید؟جز اینجا هیچ جایی رو برای درد و دل نداشتم.

سعی کنید ی مدت پیش مشاور برید چون احتمالا بعد از این مدت حالتون بد میشه چون میشه سوگواری بعد از تمام شدن ی اتفاق 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم آزادی تون از اسارت یک رابطه بی سرانجام رو تبریک میگم💖😊

منم قبل ازدواجم ۶ سال با یکی دوست بودم پسر خیلی خوبی بود اما موقعیت ازدواج نداشت هنوز دانشجو بود بیکار بود دیگه واقعا نمیتونستیم ادامه بدیم و جدا شدیم 

خیییییلی روزای سختی بود با اینکه میدونستم به نفعمه که تموم شده ولی چقدررررر گریه میکردم میرفتم تو حموم زجه میزدم 

اما فقط چند ماه بود بعدش دوباره شدم یه دختر قوی و شاد 

بعد اونم با همسرم آشنا شدمو خداروشکر ازدواج کردیم 💖😊🌱💚

شما هم ان شاالله به سلامتی از این روزها عبور میکنی و به آرامش میرسی دوست گلم 💖😊

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
سلام گلم آزادی تون از اسارت یک رابطه بی سرانجام رو تبریک میگم💖😊منم قبل ازدواجم ۶ سال با یکی دوست ب ...

واقعا برات خوشحالم و از ته دلم آرزو میکنم عشق و خوشبختی پایداری داشته باشی..

دقیقا منم میدونم کار درستی کردم و زودتر ازاینا باید اینکارو میکردم اما یجورایی جرعتشو نداشتم

واقعا برات خوشحالم و از ته دلم آرزو میکنم عشق و خوشبختی پایداری داشته باشی..دقیقا منم میدونم کار درس ...

خیییییلی ممنونم از دعای قشنگت  دوست مهربونک🥰💖 سپاسگزارم 

ان شاالله همیشه سلامت باشید و به امید خدا شما هم به زودی با جفت آسمانی تون که خداوند براتون در نظر گرفته روبرو بشید و دوران عاشقی قشنگ تون رو آغاز کنید🥰🥰

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
سعی کنید ی مدت پیش مشاور برید چون احتمالا بعد از این مدت حالتون بد میشه چون میشه سوگواری بعد از تمام ...

خستم واقعا توانشو ندارم انگار یه تایم طولانی دوییدم الان فقط دلم میخواد بدون هیچی یه گوشه بشینم