2777
2789
عنوان

خواهرا کمکم کنید خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4244 بازدید | 98 پست
به یکی که میخواست یه زن هرزه براش جور کنه می‌گفت. آخر هم شمارشو گرفت و به زنه زنگ زد قرار گذاشت. بهش ...

زمان و مکانش و میدونی؟ لوکشین رو نشون میده برنامه؟ اگه اون تایم اونجا بود میتونی به پلیس زنگ بزنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اون موقع باردار بودمدرخواست طلاق دادم، ی پان بیمارستان بود ی پام دادگاهاون موقع بچم آنلاین درس می ...

عزیزم خدابدلت ارامش بده الان چی

دل مرنجان که زهردل به خداراهی است❤
من خیلی احساساتی ام.. هرشب تا همو بغل نمی‌کردیم و دو ساعت از زمین و زمان نمیگفتیم نمیخوابیدیم‌ الان ...

مدرکو برداشتی؟ اگه آره بهش بگو تو خودت نریز نابود میشی 

بزار بفهمه 

تا کی میخوای پنهون کنی؟ ولی اگه میخوای جدا شی بزار ادامه بده مچش بگیر تو خونش

زمان و مکانش و میدونی؟ لوکشین رو نشون میده برنامه؟ اگه اون تایم اونجا بود میتونی به پلیس زنگ بزنی

نه صدای زنه واضح نبود فقط شوهرم گفت پنجشنبه. من چطوری به روش بیارم؟ اصلا بگم یا نه😭

نمی‌دونم... نمیتونم... مغزم قفله.... اگه حتی یه کار کوچیک دیده بودم آماده بودم... غافلگیر شدم... نه ...

عزیزم خیلی سخته میفهمم کامل درک می‌کنم 

ولی من شرایط شما رو نمی‌دونم الانم حالت خوب نیست فعلا باهاش روبه رو نشو اگه میتونی به بهانه ای برو خونه مادرت 

ولی سعی کن قاطع تصمیم بگیری که بعدا پشیمون نشی

عزیزم خدابدلت ارامش بده الان چی

ممنون گلم

خیلی سخت بود ولی گذشت الان خوبم

شوهرم آدم بدی نبود کل زندگیش دستم بود 

حقوق ماشین و.... الان دیگه خیلی بهتر از قبل شده

ی وقتایی بهش شک دارم ولی میبینم ک شکم الکی بوده

بچه هام خیلی باباشونو دوس دارن، فعلا ب خاطر اونا زندگی میکنم

نمی‌دونم... نمیتونم... مغزم قفله.... اگه حتی یه کار کوچیک دیده بودم آماده بودم... غافلگیر شدم... نه ...

عزیزم خیلی سخته میفهمم کامل درک می‌کنم 

ولی من شرایط شما رو نمی‌دونم الانم حالت خوب نیست فعلا باهاش روبه رو نشو اگه میتونی به بهانه ای برو خونه مادرت 

ولی سعی کن قاطع تصمیم بگیری که بعدا پشیمون نشی

نه صدای زنه واضح نبود فقط شوهرم گفت پنجشنبه. من چطوری به روش بیارم؟ اصلا بگم یا نه😭

قطعا ک بایدبهش بگی صدردصدبه غلط کردن میفته مخصوصا اگ پنج شنبه بخادبره بگی دلت نمیلرزه میری بغل زن هرزه توکثافت کاری چهره من نمیادبنظرت که چقدربت ایمان داشتم هاشاکردبگوامارتودارم بری سرصحنه که چی جزضربه روحی چیزی عایدت نمیشه بش بگوهاشاکردوامارتودارم بیابدون سروصداتموم کنیم ببین چکارمیکنه

ممنون گلمخیلی سخت بود ولی گذشت الان خوبمشوهرم آدم بدی نبود کل زندگیش دستم بود حقوق ماشین و.... الان ...

انشاالله بهترازاین شه خاهری خدابه حق این روزادل هیچ زنی روتوخیانت نلرزونه 

مدرکو برداشتی؟ اگه آره بهش بگو تو خودت نریز نابود میشی بزار بفهمه تا کی میخوای پنهون کنی؟ ولی اگه می ...

نه شنود ضبط نمیشه فقط صدای اطرافو پخش می‌کنه اگه بگم نمیتونه حاشا کنه ولی بعد دلایلش و توجیهاش و غلط کردم گفتنش به چه درد من میخوره؟ من دیگه نابود شدم بخدا. خودش می‌دونه روحیم چی بود... خودش می‌دونه غرورم چی بود.. خودش همیشه می‌گفت من دست از پا خطا کنم تو منو میکشی .. چون میدونستم خط قرمزم چی بود... چرا رد کرد؟ حالا دیگه گفتنش چه فایده ای داره؟ فقط می‌خوام ازش دور بشم😭

ممنون گلمخیلی سخت بود ولی گذشت الان خوبمشوهرم آدم بدی نبود کل زندگیش دستم بود حقوق ماشین و.... الان ...

چیکار کرده بود؟ چطور فهمیدی؟ چطور جبران کرد؟ چقدر طول کشید خوب شدی

قطعا ک بایدبهش بگی صدردصدبه غلط کردن میفته مخصوصا اگ پنج شنبه بخادبره بگی دلت نمیلرزه میری بغل زن هر ...

سر صحنه نمیخوام برم. میگم اگه بخاطر اینکه من فهمیدم، نره ارزشی برام نداره. کاش بدونی چی میگم... رفتن و نرفتنش فرقی نداره مهم تصمیمی هست که گرفته