2777
2789
قدیمیه ولی تازه شروع کردم آخراشه سمفونی مردگان

من تعریف این کتاب رو زیاد شنیدم الان میخوام سفارش بدم بنظرت کتاب خوبیه؟

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید یه سوال شما که این ژانر کتابارو میخونید آدمارو بهتر میشناسید ؟منظورم اینه کمک کننده هست ...

سلام عزیزم 

اول اینکه باید تجریه قبل داشته باشی یعنی با نگاه یسری چیزارو بفهمی اگه از قبل سر رشته نداشته باشی نه متوجه نمیشی 

ولی آره برای کسی که به نگاه ها و رفتار ها تسلط داره کمک میکنه

من تعریف این کتاب رو زیاد شنیدم الان میخوام سفارش بدم بنظرت کتاب خوبیه؟

بستگی داره برای من خوب بود دوسش داشتم یخورده پیچیده است 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

چشم هایش از بزرگ علوی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

سلام عزیزم اول اینکه باید تجریه قبل داشته باشی یعنی با نگاه یسری چیزارو بفهمی اگه از قبل سر رشته ندا ...

اون قاتل هم سر رشته نداشته اما خیلی خیلی کتاب خونده ظاهرا اندازه یه روانشناس خبره شده بوده 

مثلا میدونسته به هر آدمی چطوری باید نزدیک بشه یا از چه دری وارد بشه که بهش اعتماد کنن و یجورایی آدما مثل موم تو دستش بودن آدم های غریبه و رندوم 

حقیقتا از اینکه انقد باهوش و حوصله بوده پرام ریخت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اون قاتل هم سر رشته نداشته اما خیلی خیلی کتاب خونده ظاهرا اندازه یه روانشناس خبره شده بوده مثلا میدو ...

اره دیگه اگه ندونی خیلییی طول میکشه 

ولی اگه یه سررشته یا یه استعداد داشته باشی خیلی راحته 

بستگی داره برای من خوب بود دوسش داشتم یخورده پیچیده است

اها مثل سال بلوا باید باشه

ممنون عزیزم❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

مستند کربلا

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

اها مثل سال بلوا باید باشه ممنون عزیزم❤

نخوندم اون کتاب رو ولی روایت داستانش از زبون چند نفره و در گذشته و حال زیاد میره میاد داستان