من و شوهرم سیزده ساله ازدواج کردیم دوتا بچه داریم. اون چهل سالشه من ۳۱. اونقدر عاشق هم بودیم که توی فامیلها و آشناها زبانزدیم. شوهرم رو خدا میدونند آنقدر که با مرام و با معرفت و با اخلاق بوده... خودمم توی این سالها، کوچکترین چیزی ازش ندیدم. من میپرستیدمش... یک هفته پیش گوشیش جا مونده بود خونه. منم سر کنجکاوی فقط، شنود نصب کردم که کاش نکرده بودم... توی این یک هفته چیزایی شنیدم که پوست و استخون شدم. بخدا آنقدر شوکه ام که گریه هم نمیتونم بکنم... حتی نمیدونم چطور باید به خودش بگم😭
برنامه ولد رو نصب کردم کاش دستم میشکست... زندگیم چقدر قشنگ بود... چرا اینجوری شد... تو رو خدا اگه ق ...
عزیزم برات والعصر میخونم خودتم بخون آروم بشی
ولی یه نصیحت بکنم بهت اول خوب فکراتو بکن ببین تصمیمت برای زندگیت چیه بعد به خودش بگو چون اول و آخر ننه من غریبه بازی درمیاره .تو باید بدونی میخای چه کار کنی باهاش.اول با مشاور صحبت کن نتونستی ببخشی با وکیل.نود درصد اوناییم که خیانت کردن دوباره تکرار میکنن.
رابطه جنسی داشته باهاشون؟ منم تو اوج اعتماد با سر خوردم زمینفقط الان تصمیم الکی نگیر، کار اشتباه انج ...
کی بهتر میشه؟ چیکار کنم بهتر بشه؟ رفتارم با خودش چطور باشه؟ من همونم که به همه خیانت دیده ها میگفتم فقط جدا بشید... خدایا گرفتار شدم به همون درد... تا جای کسی نباشی نمیفهمی چقدر سوخته... چقدر شکسته...
به کی این حرفها را میزد؟شاید الکی میگفته خودی نشون بده
به یکی که میخواست یه زن هرزه براش جور کنه میگفت. آخر هم شمارشو گرفت و به زنه زنگ زد قرار گذاشت. بهش بگم قرارشو بهم بزنم؟ ارزش داره مگه؟ زندگیم سیاه شد...
بله ولد مخفی میشه. هیچ نشونه ای نداره. آقا تو رو خدا برنامه رو بیخیال بشید. یکی بهم راهکار بده. من ا ...
بنظر من خونسردیتو حفظ کن اصلن بروش نیار اصلن چون اگه بگی صدرصد انکار میکنه. بهش بگو شوهر دوستم بهش خیانت کرده دوستم فهمیده به من گفت منم گفتم من جات بودم یه ثانیه هم صبر نمیکردم و طلاق میگرفتم ببین عکس العمل چیه. و اگه بفهمه که شنودش کردی قطعا یکاری میکنه برنامه از کار بیافته. آرامشت و حفظ کن تا بتونی تصمیم درست بگیری و اگه بخوای طلاق بگیری کلی مدرک داشته باشی.
زمان میبره، ب این زودیا خوب نمیشیولی قوی باشمنم کشیدم خیلی روزای سختی بودایقد گریه کردم ک دیگه اشکام ...
من خیلی احساساتی ام.. هرشب تا همو بغل نمیکردیم و دو ساعت از زمین و زمان نمیگفتیم نمیخوابیدیم الان بغلش جهنمه... میگه چرا ساکتی؟ چی بگم لال شدم خدایا😭😭