2777
2789
عنوان

خواهرا کمکم کنید خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4245 بازدید | 98 پست
برنامه ولد رو نصب کردم کاش دستم می‌شکست... زندگیم چقدر قشنگ بود... چرا اینجوری شد... تو رو خدا اگه ق ...

عزیزم برات والعصر میخونم خودتم بخون آروم بشی

ولی یه نصیحت بکنم بهت اول خوب فکراتو بکن ببین تصمیمت برای زندگیت چیه بعد به خودش بگو چون اول و آخر ننه من غریبه بازی درمیاره .تو باید بدونی میخای چه کار کنی باهاش.اول با مشاور صحبت کن نتونستی ببخشی با وکیل.نود درصد اوناییم که خیانت کردن دوباره تکرار میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه جنسی داشته باهاشون؟ منم تو اوج اعتماد با سر خوردم زمینفقط الان تصمیم الکی نگیر، کار اشتباه انج ...

کی بهتر میشه؟ چیکار کنم بهتر بشه؟ رفتارم با خودش چطور باشه؟ من همونم که به همه خیانت دیده ها میگفتم فقط جدا بشید... خدایا گرفتار شدم به همون درد... تا جای کسی نباشی نمی‌فهمی چقدر سوخته... چقدر شکسته...

عزیزم برات والعصر میخونم خودتم بخون آروم بشیولی یه نصیحت بکنم بهت اول خوب فکراتو بکن ببین تصمیمت برا ...

نمی‌دونم... نمیتونم...  مغزم قفله.... اگه حتی یه کار کوچیک دیده بودم آماده بودم... غافلگیر شدم... نه پای رفتن دارم نه دل موندن... خدایا نجاتم بده

ای وای ای وای من بمیرم بهتره... اعتماد به نفسم نابود شده.... چی کم داشتم که به زن دوستش نظر داره؟ عا ...

خدانکنه ..نمیدونم چی بگم با مشاور صحبت کنید 

بچه هاتون بزرگن؟خودتون مستقلید یا پول و پس انداز ب اندازه ی کافی دارین؟

کی بهتر میشه؟ چیکار کنم بهتر بشه؟ رفتارم با خودش چطور باشه؟ من همونم که به همه خیانت دیده ها میگفتم ...

زمان میبره، ب این زودیا خوب نمیشی

ولی قوی باش

منم کشیدم خیلی روزای سختی بود

ایقد گریه کردم ک دیگه اشکام تموم شده

فقط مدرکو برای خودت بفرست

مراقب 7ودت و بچه هات باش

بچه بزگ من سرهمین مسائل نابود شد

به کی این حرفها را میزد؟شاید الکی میگفته خودی نشون بده

به یکی که میخواست یه زن هرزه براش جور کنه می‌گفت. آخر هم شمارشو گرفت و به زنه زنگ زد قرار گذاشت. بهش بگم قرارشو بهم بزنم؟ ارزش داره مگه؟ زندگیم سیاه شد...

بله ولد مخفی میشه. هیچ نشونه ای نداره. آقا تو رو خدا برنامه رو بیخیال بشید. یکی بهم راهکار بده. من ا ...

بنظر من خونسردیتو حفظ کن اصلن بروش نیار اصلن چون اگه بگی صدرصد انکار میکنه. بهش بگو شوهر دوستم بهش خیانت کرده دوستم فهمیده به من گفت منم گفتم من جات بودم یه ثانیه هم صبر نمیکردم و طلاق میگرفتم ببین عکس العمل چیه. و اگه بفهمه که شنودش کردی قطعا یکاری میکنه برنامه از کار بیافته. آرامشت و حفظ کن تا بتونی تصمیم درست بگیری و اگه بخوای طلاق بگیری کلی مدرک داشته باشی.

خب الان چکارکردی گلم

من اون موقع باردار بودم

درخواست طلاق دادم، ی پان بیمارستان بود ی پام دادگاه

اون موقع بچم آنلاین درس میخوند،کلا نابود شدم

شوهرم لال شده بود، ایقد جلو خانوادش زدمش صداش در نمیومد

هرچی رفتم دادگاه فایده نداشت 

میگفتن بارداری بزار بعدا تصمیم بگیر

زمان میبره، ب این زودیا خوب نمیشیولی قوی باشمنم کشیدم خیلی روزای سختی بودایقد گریه کردم ک دیگه اشکام ...

من خیلی احساساتی ام.. هرشب تا همو بغل نمی‌کردیم و دو ساعت از زمین و زمان نمیگفتیم نمیخوابیدیم‌ الان بغلش جهنمه... میگه چرا ساکتی؟ چی بگم لال شدم خدایا😭😭