2777
2789
عنوان

خواهرا کمکم کنید خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4244 بازدید | 98 پست
فعلا که باور کردم... نمی‌دونم راسته یا نه. چون سیزده ساله به جز عشق چیزی ندیدم ازش. چه توی خلوت چه ت ...

زن و شوهر باید رمز گوشی هم رو داشته باشند چون چیزی ندارن که از هم پنهون کنن(البته تو بعضی مسائل استثنا هم داره). به نظرم رمزشو داشته باشی بهتره....

سلام. میدونی زنایی که پای رفتن ندارن، بیخود میرن کنجکاوی میکنند.. وقتی چیزی فهمیدند و توی شرایط قرار ...

اسی جانم باور کن مننم فکر میکنم راست میگه دبگه تحقیرش نکن فراموش کن الهی که همین بوده که میکه و به عقل جور درمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم میگه اشتباه شنیدی اصلا من تماسی نگرفتم با کسی. آنقدر گفته که خودمم فکر میکنم توهم زدم... می ...

اسی جونم اشکالی ندارن به نظرم قطعا فرصت دوباره بده ب خاطر این که اگر هم چیزی باشه پشیمونه.و مطمئنا از این به بعد دیگه متنبه میشه فقط نگو که شنود گذاشته بودی .ب نظرم اگر شرایط مالیشو داشتی از یک روانشناس هم کمک بگیر و حتما رمز گوشی هم بگه رو داشته باشید .دیگه باید کامل این قضیه رو فراموش کنی و هیچ وقت به روش نیاری

سلام. میدونی زنایی که پای رفتن ندارن، بیخود میرن کنجکاوی میکنند.. وقتی چیزی فهمیدند و توی شرایط قرار ...

عیب نداره 

همینکه ازت عذرخواهی کرده شاید پشیمون شده

معلومه دوستت داره 

شوهر من بعد خیانت اول گفت خیانت نبود

بعدش گفت کردم خوب کاری کردم بازم میکنم

دیگه ول کن شاید راست میگه

دقیقا همشون عین همین. بخدا که فیلمشه قسم میخورم بخداوندی خدا که دروغ میگه. چون عین شوهر منه اونم مهربانترین و عاشقترین بود ولی تعجب میکنم چجوری بعد ۱۳سال مچشو‌گرفتی؟؟!من ۳ماه بعد ازدواج فهمیدم ولی شرایط رفتنو‌ندارم

دقیقا همشون عین همین. بخدا که فیلمشه قسم میخورم بخداوندی خدا که دروغ میگه. چون عین شوهر منه اونم مهر ...

خودم می‌دونم. ولی انگار به نفعمه که باور کنم. مرد دیگه ای نمیاد برای بچه هام پدری کنه هیچ نامادری هم مادرشون نمیشه. این سیزده سال هم خیلی خوب بوده از اون ماجرا به بعد هم دوباره همون آدم خوبه..‌.

با اينكه تو اين سايت هر روز شاهد چندين تاپيك در مورد خيانت هستيم

اما دو تا از كاربرها رو وقتى تاپيك شون رو خوندم خيلى خيلى ناراحت شدم ؛ شما يكى از اون كاربرها بوديد

نمى شناسمتون اما اونقدر ناراحت شدم كه از سر جام بلند شدم

اميدوارم الان حال دلتون خوب باشه و مثل قبل عشق و محبت بين شما و همسرتون حرف اول رو بزنه

فقط خواستم بگم خيلى خيلى خيلى خداوند بهتون لطف كردن كه قبح اين مسئله ريخته نشده

متاسفانه با عنوان كردن خيلى از مشكلات ( نه فقط خيانت ) طرف مقابل وقيح تر ميشن و خيلى ديدم كه گفتن ...😔😔

با اينكه تو اين سايت هر روز شاهد چندين تاپيك در مورد خيانت هستيماما دو تا از كاربرها رو وقتى تاپيك ش ...

سلام دوست من. ممنونم از پستت. خدا رو شکر خوبیم. هیچوقت چیزی ازش ندیدم...  گاهی یادم میاد و آزارش میدم اما فکر نکنم چیزی بوده باشه. اگر بود بالاخره یه جایی معلوم میشد... اما بهرحال از اون ماجرا درس‌هایی گرفتم که به تلخیش می ارزید. برای شما هم آرزوی شادی مداوم دارم مهربان.

مهربونا، لازم دونستم اینو بنویسم.... که اگر کسی روزی دنبال تاپیکای خیانت گشت و به تاپیک من رسید حداقل من مدیونش نباشم. الان از اون ماجرا حدود یکسال میگذره و من متوجه شدم که حرفهای همسرم اگرچه زشت بود ولی خودنمایی توی جمع مردونه بود... من نباید شنود میکردم و زندگی خودمو زهر میکردم... مشاور هم بهم گفت بنظرت این سیزده سال واقعیه یا حرفهای اون یک روزش؟ و اینکه اگه اون تو رو شنود میکرد چه چیزهایی میشنید؟ بنظرم درست میگه... همه ما ممکنه در خلوت حرفهایی بزنیم که نمی‌خواهیم به گوش همسرمون برسه چون واقعیت اینه که بهش علاقه داریم و اهل خیانت نیستیم. اون حرفها هم اگرچه نباید گفته بشه اما فقط حرفه... امیدوارم همیشه زندگی شادی داشته باشید و این شادی رو با کنجکاوی های بیمورد نابود نکنید 🎈🎈