2777
2789
عنوان

خواهرا کمکم کنید خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4244 بازدید | 98 پست
به زن دوستش نظر داره می‌گفت زن فلانی خیلی خوشگله دوبار رفتم دم خونش داره نرم میشه که ب...با یه زن خر ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خیلی ناراحت شدم برات دختر

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر صحنه نمیخوام برم. میگم اگه بخاطر اینکه من فهمیدم، نره ارزشی برام نداره. کاش بدونی چی میگم... رفتن ...

گلم سخته تجربه نکردم اماهمین‌که گفتی دلم لرزیدولی میدونم میمونی توزندگیت اماادمش کن هرچنددیگه شکسته های قلبونمیشه جمع کردواین بی اعتمادی تااخرعمرباهاته

دل مرنجان که زهردل به خداراهی است❤
بنظر من خونسردیتو حفظ کن اصلن بروش نیار اصلن چون اگه بگی صدرصد انکار میکنه. بهش بگو شوهر دوستم بهش خ ...

میدونی دوست من، منم همین راهکار رو به بقیه میدادم.‌‌.. ولی حفظ کردن آرامش خیلی دل میخواد. اینکه تو چشماش نگاه کنی و بدونی به کدوم زن نظر داره..‌ اینکه نتونی باهاش بخوابی... اینکه ظاهراً لبخند بزنی در حالی که دلت خونه راحت نیست‌‌‌... خیلی سخته

نه صدای زنه واضح نبود فقط شوهرم گفت پنجشنبه. من چطوری به روش بیارم؟ اصلا بگم یا نه😭

میتونی تعقیبش کنی؟ پنجشنبه بیافتی دنبالش ازش فیلم بگیری هم مدرک داشته باشه و اگه دیدی رفت خونه ای یا جایی فوری زنگ بزنی پلیس. البته اینم بدون اون پدره بچه ات هس بی آبروییش بی آبرویی بچه ات هم هست. چون دقیق نمیدونم ممکنه اگه پلیس بگیره حکمش اعدام باشه

یکیم اینکه اگه بگی محتاط میشه دیگه نمیتونی مدرکی بدست بیاری چند هفته صب کن خوب مدرک جمع کن بعد با خانوادت در میون بذار و تصمیم بگیر. 

میتونی تعقیبش کنی؟ پنجشنبه بیافتی دنبالش ازش فیلم بگیری هم مدرک داشته باشه و اگه دیدی رفت خونه ای یا ...

آبروم جلوی خونوادم می‌ره. آخه من خیلی ازش سرترم‌... میگن این با این شغل و تحصیلات عرضه نگه داشتن یه مرد ساده رو نداشت. فامیلم خیلی قبولش دارن آبروی خونوادم هم می‌ره. همه درها به روم بسته است...

میدونی دوست من، منم همین راهکار رو به بقیه میدادم.‌‌.. ولی حفظ کردن آرامش خیلی دل میخواد. اینکه تو چ ...

میدونم ولی برای انتقام گرفتن باید خیلی قوی باشی. اگه مدرک کافی نداشته باشی و نتونی ثابت کنی برعکس بدهکار میشی و بهت میگن شکاکی. باید زور بزنی دووم بیار تا بتونی حداقل با گرفتن مهریه تلافی کنی تا بهفمه چه غلطی کرده

چقد خوبه که اینقدر منطقی و آروم داری برخورد میکنیمطمئنم شما یه زن فوق‌العاده‌ای

نه من فقط لال شدم خواهر... ضربه سنگین بوده... اصلا نمی‌دونم حرکت بعدیم چیه... هزار تا فکر احمقانه توی سرمه که هیچکدوم عملی نیست‌‌‌‌... نگاهش میکنم سیزده سال خاطره مرور میشه و همزمان اون حرفها... چی دارم میکشم....

میدونم ولی برای انتقام گرفتن باید خیلی قوی باشی. اگه مدرک کافی نداشته باشی و نتونی ثابت کنی برعکس بد ...

آره سعی میکنم ولی اگه طلاق نگرفتم حتما میگه با اینهمه مدرک بازم مونده پیشم ... خیلی خوار و بی ارزش میشم😔

چیکار کرده بود؟ چطور فهمیدی؟ چطور جبران کرد؟ چقدر طول کشید خوب شدی

زنه دوستم بود،ی شب شمارشو زدم تو گوشیش ی اسم مرد اومد بالا

فهمیدم چندین بار زنه اومده خونه وقتی ک نبودم

فهمیدم چندین بار تو باغ مشروب خوردن 

حتما دیگه همه کار کردن

زنه دوستم بود،ی شب شمارشو زدم تو گوشیش ی اسم مرد اومد بالافهمیدم چندین بار زنه اومده خونه وقتی ک نبو ...

بگو برات جبران کرد؟ الان بخشیدی؟ من دیوونه شدم

بگو برات جبران کرد؟ الان بخشیدی؟ من دیوونه شدم

جبران؟ منظورت چیه؟ اگه اخلاق و گوش ب حرف بودنشه آره خوبه

هیچ وقت نمیبخشم، خیلی بهم سخت گذشت

فقط ب خاطر دوتا بچه موندم.

فقط میگم حیف اون اشکایی ک ب خاطر همچین آدمایی ریختم.