2777
2789
عنوان

خواهرا کمکم کنید خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4244 بازدید | 98 پست
من باید چیکار کنم... چیکار کنم... طلاق بگیرم سیزده سال خاطره خوبو چیکار کنم؟ بچه هامو؟ حرف مردم که ب ...

کاش این کارو نکرده بودی ک منم ی اشتباهی کردم شوهرم اینقد فحشم داد ک‌دیگع مث قبل نمیشی برام نمیخام ریختتو ببینم و ازت بدم میاد و ...😔💔

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

به زن دوستش نظر داره می‌گفت زن فلانی خیلی خوشگله دوبار رفتم دم خونش داره نرم میشه که ب...

با یه زن خراب دیگه حرف زد...

از رابطه جنسی قبلیش گفت..

خدایا این کیه باهاش زیر یه سقفم؟ تو رو خدا یه چیزی بگید من از درد قلب دو شبانه روزه نخوابیدم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زن دوستش نظر داره می‌گفت زن فلانی خیلی خوشگله دوبار رفتم دم خونش داره نرم میشه که ب...با یه زن خر ...

الان همه همینجوری کثیف شدن😔💔یعنی رابطه جنسی ام داشتن؟

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
شنود رو چ جوری نصب کردین؟

برنامه ولد رو نصب کردم کاش دستم می‌شکست... زندگیم چقدر قشنگ بود... چرا اینجوری شد... تو رو خدا اگه قصدت جدایی نیست نصب نکن... کاش توی بی‌خبری می موندم... من طاقت این وضع رو ندارم..

به زن دوستش نظر داره می‌گفت زن فلانی خیلی خوشگله دوبار رفتم دم خونش داره نرم میشه که ب...با یه زن خر ...

خدا کمکت کنه😔

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
الان همه همینجوری کثیف شدن😔💔یعنی رابطه جنسی ام داشتن؟

نمی‌دونم بخدا. خودش که تعریف کرد چطور بوده. این اصلا سرشو بلند نمیکنه توی خیابون... آهنگ زن گوش نمی‌ده... همه میگفتن خوش بحالت با این شوهر چشم پاکت... رو ابرا بودم... الان با سر اومدم زمین... همه جام زخمیه... نای بلند شدن ندارم..‌ چیکار کنم به کی بگم کجا برم خدایاا

نمی‌دونم بخدا. خودش که تعریف کرد چطور بوده. این اصلا سرشو بلند نمیکنه توی خیابون... آهنگ زن گوش نمی‌ ...

هیچی نکن آدم خیانت کار درست نمیشه فقط ب خدت فرصت بدع باعاش کنار بیای ...

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
سخته ولی ببخش و زندگی کن

ای وای ای وای من بمیرم بهتره... اعتماد به نفسم نابود شده.... چی کم داشتم که به زن دوستش نظر داره؟ عاشقم بود که... چقدر سنگینه... چطوری ببخشم اخه؟ به خودش بگم؟ بعد نمیگه فهمید و نرفت ؟ نگم بهش و بسوزم؟ خدایا این چه دو راهی بود‌‌.😭😭

نمی‌دونم بخدا. خودش که تعریف کرد چطور بوده. این اصلا سرشو بلند نمیکنه توی خیابون... آهنگ زن گوش نمی‌ ...

رابطه جنسی داشته باهاشون؟ منم تو اوج اعتماد با سر خوردم زمین

فقط الان تصمیم الکی نگیر، کار اشتباه انجام نده

بزار حالت بهتر شه. 

خدا ب دلتون آرامش و صبر بده ایشالا،مگه برنامه مخفی هست ک شوهرتون نمیدونه؟

بله ولد مخفی میشه. هیچ نشونه ای نداره. آقا تو رو خدا برنامه رو بیخیال بشید. یکی بهم راهکار بده. من امشب سکته میکنم..

ای وای ای وای من بمیرم بهتره... اعتماد به نفسم نابود شده.... چی کم داشتم که به زن دوستش نظر داره؟ عا ...

عزیز دلم 💔💔💔بمیرم برات💔💔😔😔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂