2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردک الاغ توی تاپیک خواب ائمه گفتی فاقد اهمیت هستن ، 

خواستم جوابتو بدم تاپیک قفل بود. 

خااااک بر سر بیشعورت. 

اتفاقأ این تویی که فاقد اهمیتی آشغال. 

لعنت به پدر و مادرت با این تربیتشون. 

راستی تو سایت بارداری چه غلطی میکنی خاله زنک؟ 

از نظر ما خانوما فقط یه مرد هرزه و خاله زنک میتونه تو یه سایت زنونه ی بارداری عضو بشه 

بارداری؟ مبارک باشه 

اَه چندش 

ریددددم تو عکست چقدر زشتی 🤢🤢🤢🤮🤮🤮

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

چرا مثل عقب افتاده ها بالا تنت بزرگتر از پایین تنته؟ 

قیافت شبیه بُغضِ یا کریمه خاله زنکه🤣🤣🤣

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

دخترا بیرون محل سگت نمیدن ، اومدی اینجا ببینی چیزی گیرت میاد 😂😂 

کسی که به ائمه توهین کنه حال و روزش از این بهتر نمیشه 

قیافت خیلی نچسبه یه فکری به حالش بکن 

خلاصه اینکه ، اعتقاد که نداری ، شعورم که نداری ، 

قیافه هم که نداری ، با این اوصاف چیزی اینجا گیرت نمیاد

هررررررری 

دقت کردم هیچ کدوم از تاپیکات یک الی دو صفحه بیشتر نظر ندادن 

حالا دیدی خودت فاقد اهمیتی؟ 

ولی تاپیک خواب ائمه (هزار ماشالا) 31 صفحه رفت جلو ، تازه خودِ اسی قفلش کرد که بیشعورایی مثل تو نیان توهین کنن وگرنه باز بود بالای 100 صفحه جلو میرفت 

اومدم بخاطر نظرت تو اون تاپیک چیزی بگم

که دیدم به اندازه کافی بهت پروندن

نوش جونت😂

دمشون گرم🖐🏻

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

دخترا بیرون محل سگت نمیدن ، اومدی اینجا ببینی چیزی گیرت میاد 😂😂 کسی که به ائمه توهین کنه حال و روز ...

شما فعلا برو ببین کدوم سوره رو بخونی یا به کدوم امام توسل کنی تا کسی بیاد خواستگاریت 😂

مردک الاغ توی تاپیک خواب ائمه گفتی فاقد اهمیت هستن ، خواستم جوابتو بدم تاپیک قفل بود. خااااک بر سر ب ...

وای چقد بد حرف زدی 

توئی ک مثلن ادب داری و طرف دار ائمه هستی باید بیای پدر مادرش رو فحش بدی و بگی ری د‌...

واقعا ک متاسفم 

این آقا فقط زدن فاقد اهمیت 

ن به کسی بی احترامی کردن ن چیزی 

خدایا شکرت🙏