2777
2789
عنوان

کیا بدون وکیل مهریه و نفقه گرفتن

3038 بازدید | 23 پست

میشه از تجربه هاتون بگید.... آیا اینکه بدون وکیل این مسیر پیش برم کار اشتباهیه... آخه شنیدم وکیل ها هم کار خواستی انجام نمیدن و در نهایت حق و حقوق زن پایمال میشه

من شنبه میم محضر برای طلاق توافقی طلاق گرفتم همه رو بخشیدم ک حق طلاق گرفتم فقط ۲ ماه طول کشید تموم شد راحت شدم

خداشاهده پارسال ۸۰ میلیون جهیزیه خریدم وسیله بزرگ بودن یخچال و تلویزیون و لباسشویی

نیاوردم اونارم دادم بهش

جونتو بردار برو ک فرصت زندگی دوباره داشته باشی

ماندوو له هه مو شتیک ...🖤💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنبه میم محضر برای طلاق توافقی طلاق گرفتم همه رو بخشیدم ک حق طلاق گرفتم فقط ۲ ماه طول کشید تموم ش ...

مسئله اینکه طلاق نامیده... حتی توافقی

میخواد با همون اخلاق گندش بسازم

بهت بگم ک وکیل اصلا کار خاصی نمیکنه برات بیهوده س باید ۵۰ تومن بدی وکیل

برای گرفتن نفقه ومهریه و ... زمان زیادی باید صبر کنی همه ش بیای و بری جنگ اعصاب داشته باشی

اخرشم دادگاه چک میکنه اموال مرد مثلا اگه یک خونه داشته باشه توقیف نمیشه ولی اگه بیشتر از دوتا خونه ب اسمش باشه ب جای مهریه میدن ب شما 

باید شوهرت اموالش و حقوقش زیاد باشه

وگرنه ۱۸ ماه ۱ سکه بهت میدن 

خلاصه میتونه ناشزه ت هم بکنه 

مسئله اینکه طلاق نامیده... حتی توافقیمیخواد با همون اخلاق گندش بسازم

خب تو دیوونش کن تا بگه طلاق میدم😐پس دیگه تهدبد کن بگو شکایت میکنم همه حقمو میگیرم اونوفت از ترسم شده حقو میده بهت

بهت بگم ک وکیل اصلا کار خاصی نمیکنه برات بیهوده س باید ۵۰ تومن بدی وکیلبرای گرفتن نفقه ومهریه و ... ...

نه هیچی نداره بجز ماشین

من می‌خوام مهریه و نفقه بزارم اجرا که در نهایت از رفت و آمد خسته بشه خودش بگه بیا توافقی جدا بشیم.... در این شرایط فعلی هم طلاقم نمیده که بخوام جدا بشم باید بیفته تو روند طولانی دادگاه که خودشم خسته بشه

نه هیچی نداره بجز ماشینمن می‌خوام مهریه و نفقه بزارم اجرا که در نهایت از رفت و آمد خسته بشه خودش بگه ...

پس مجبوری

ولی ب خانوادش بگو یا بزرگتری باهاش حرف بزنه

چن سالته چن ساله ازدواج کردی دلیل جدایی ت چبه

خب تو دیوونش کن تا بگه طلاق میدم😐پس دیگه تهدبد کن بگو شکایت میکنم همه حقمو میگیرم اونوفت از ترسم شد ...

من الان جدا زندگی میکنم... حکم تمکین گرفته فعلا روش اعتراض زدم.... امیدوارم خودش پیشنهاد طلاق توافقی بده

پس مجبوریولی ب خانوادش بگو یا بزرگتری باهاش حرف بزنهچن سالته چن ساله ازدواج کردی دلیل جدایی ت چبه

بشدت مامانیه 

دست بزن

اولویتش نیستم 

تو بحث های ساده هم از خودش دیونه بازی در میاره... خیلی نابالغه

من شنبه میم محضر برای طلاق توافقی طلاق گرفتم همه رو بخشیدم ک حق طلاق گرفتم فقط ۲ ماه طول کشید تموم ش ...

حس و حالت در روزهایی آخری که قراره از زندگیت حذف بشه چطوریه؟ من از آیندم خیلی میترسم اما می‌دونم تا شجاعت نداشته باشم نمیتونم روی خوشبختی ببینم

حس و حالت در روزهایی آخری که قراره از زندگیت حذف بشه چطوریه؟ من از آیندم خیلی میترسم اما می‌دونم تا ...

من شوهرم ترامادولی بود با چاقو بهم حمله میکرد درو کلید میکرد دوربین و شنود میزاشت تو خونه فکر میکنی چ حسی دارم🙃حس رهایی

راستش من کوردم سمت ما کسی ک طلاق گرفته حتی بیشتر از دختر مجرد خاستگار داره من از الان چن مورد خوب خوب داشتم 

نگران نیستم خوشکلم ۲۱ سالمه

ولی شنیدم فارس زبون ها خیلی براشون مهمه دختر یا زن بودن طرف

ما اصلا اهمیتی نداره حتی بوده زنه بچه داشته پسرمجرد خوب میره خاستگاریش

ما حتی رسم جهیزیه و هزینه مراسم اینام نداریم همه چی ب عهده پسره طفلکه

من شوهرم ترامادولی بود با چاقو بهم حمله میکرد درو کلید میکرد دوربین و شنود میزاشت تو خونه فکر میکنی ...

با این شرایطی که گفتی بهترین تصمیم گرفتی... اما یکسال بخودت فرصت بده و وارد رابطه جدیدی نشو.... همینکه تو اطرافیانت طلاق بد نمی‌دونن خیلی خوبه... بهترینها در انتظارت