2777
2789
عنوان

کیا بدون وکیل مهریه و نفقه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3042 بازدید | 23 پست
بهت بگم ک وکیل اصلا کار خاصی نمیکنه برات بیهوده س باید ۵۰ تومن بدی وکیلبرای گرفتن نفقه ومهریه و ... ...

اطلاعات غلط نده  چی میگی برا خودت حرف الکی میزنی

اصلن اینطور نیست . وکیل راهکار زبادی نشون میده 

ضمنا مهریه هم گرفتنیه ‌ نفقه هم همیتطور ‌ شما نگرفتی دلیل نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دادگاهای ایران همیشه دشمن زنه.

نه تنها کاری از پیش نمیبری بلکه همه با خفت نگاهت میکنن.

دوست من بدون وکیل پنج‌سال دوید آخرم نمیدونم چکار کرد.

یه پولی میدی به یه وکیل خبره، ولی دیگه در عوض اعصابت راحته استرس نداری کارا هم زود پیش میره نمیتونن حقت رو پایمال کنن.

ب طلاق توافقی هم اصلا اعتماد نکن.

فقط ب وکیل درست اعتماد کن و برا چند تومن کمتر دلت نلرزه‌

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

من شنبه میم محضر برای طلاق توافقی طلاق گرفتم همه رو بخشیدم ک حق طلاق گرفتم فقط ۲ ماه طول کشید تموم ش ...

اشتباه کردی چقد‌تو‌ساده ای برو درخواست استرداد جهیزیه بده

مثل سایه بیوفت رو زندگیش که خواب نداشته باشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

من شوهرم ترامادولی بود با چاقو بهم حمله میکرد درو کلید میکرد دوربین و شنود میزاشت تو خونه فکر میکنی ...

چه جالب !!!!

فقط تا ۲۴_۲۵صبر کن بنظرم زود ازدواج نکن

بهت بگم ک وکیل اصلا کار خاصی نمیکنه برات بیهوده س باید ۵۰ تومن بدی وکیلبرای گرفتن نفقه ومهریه و ... ...

عزیزم چرا چرند میگی!!!

جنگ اعصاب دقیقا برا وقتیه که بدون وکیل بری!!!

فک کن بدون چماق بخوای بری وسط دعوا! فقط مث گلابی نگاه کنی تا برات حکم ببرن بعد بیای بیرون گریه کنی حقمو‌خوردن ایران صاحا.ب نداره😕

من شوهرم ترامادولی بود با چاقو بهم حمله میکرد درو کلید میکرد دوربین و شنود میزاشت تو خونه فکر میکنی ...

کجا کوردستانی که اینجور میگی والا ماها هم از ژرفای اونجا هستیم ولی خیلی می‌ترسیم از طلاق که دیگه کسی نگامون نکنهژ لابد خود و دوستات خیلی نشون پایینه که مجرد رفته خاستگاریش، من ۳۲ سالمه بدون بچه، شوهرم زندگیمو ارامشمو بهم زده اولویتش نیستم ولی جرات جدایی ندارم از ترس حرف فامیل و دوست و دشمن