2777
2789
عنوان

اسهال خونی

3768 بازدید | 44 پست

تا فردا سکته میزنم .دو تا عمومی دیدن فردا میرم گوارش ببینه .عمومی ها گفتن سرطان نیست اینجا آزمایش هامو گذاشتم چند نفر گفتن چیز خطرناک نیست اما الان خون رنگ روشن دیدم استرسم چندین برابر شده.تجربه داشتین .عمومی ها گفتن ی انگل یا عفونت داری باعث التهاب شده

اسهال خونی مربوط به یک التهاب روده هست. دختر من سه سالشه ماه پیش گرفت بستری شد خوب شد. یک انتی بیوتیک بخوری درست میشه استرست چیه؟ میترسی سرطان باشه؟ نیست خون روشن سرطان نیست تازه با اسهال هم باشه که دیگه هیچی. نگران نباش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسهال خونی مربوط به یک التهاب روده هست. دختر من سه سالشه ماه پیش گرفت بستری شد خوب شد. یک انتی بیوتی ...

اوهوم ترسم از همونه عمومی میگفت جدیدا جایی نرفتی استخر مسافرت جایی رفتم اما خونه مادرم مطمعتم تمیزه مادرشوهرم و بین راهی نمیدونم .

اوهوم ترسم از همونه عمومی میگفت جدیدا جایی نرفتی استخر مسافرت جایی رفتم اما خونه مادرم مطمعتم تمیزه ...

دختر من کلا خونه بود حتی پارک هم نرفته بودم توی اون زمان.

نگران نباش فقط برو دکتر گوارش برات دارو مینویسه زودی رفع میشه. بچه ات هم اگه کوچیکه دستهات را خیلی بشور و سرویس بهداشتی را بعد استفاده خودت ضدعفونی کن. 

نه بابا هیچی نیست الکی نترس. سرطان علایم بولد دیگه داره

یعنی اگه داشتم تو آزمایش ها باید نشون میداد دکتر عمومی هم پرسیدم گفت اگه داشتی بابد نشون میداد تو خون

دختر من کلا خونه بود حتی پارک هم نرفته بودم توی اون زمان.نگران نباش فقط برو دکتر گوارش برات دارو مین ...

چطوری فقط با آب خالی میگم ی مدت داشتم اما جدی نگرفتم اون زمان یادم نیست رعایت میکردم یا ن

چطوری فقط با آب خالی میگم ی مدت داشتم اما جدی نگرفتم اون زمان یادم نیست رعایت میکردم یا ن

الان رعایت کن گذشته را که دیگه نمیشه کاریش کرد وقتی بچه تون تا حالا مریض نشده انشالله دیگه هم نمیشه. یکم اب و وایتکس رقیق درست کنید با اون ضد عفونی کنید. 

الان رعایت کن گذشته را که دیگه نمیشه کاریش کرد وقتی بچه تون تا حالا مریض نشده انشالله دیگه هم نمیشه. ...

میکم هستی رنگمم یکم پریده امکان داره کلیه هامم درگیر باشن یکم درد پهلو حس میکنم