2777
2789

من گاهی که عصبی میشم قلبم تیر میکشه دکتر هم رفتم گفت قلبت کاملا سالمه پس چرا اینقدر درد میگیره

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقريبا هر روز همينم😒اره عزيزم قلبت نيس ماهيچه هاي دور قلبته.... از اعصابه.... منم دايم همينم عصبي بشم رو به موت ميشم به دستمو پشتمم ميزنه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

چه خوب چند نفرو دیدم مثل خودم من همش فکر میکنم میخوام بمیرم وصیت نامه هم نوشتم گذاشتم تو کیف طلاهام بالاخره شوهرم میره سراغشون میبیندش

من یکی دوبار در حد مرگ استرس گرفتم و فکر کردم قلبمه و دکتر گفت مال استرس هست.

یه دوست دیگه هم داشتم فکر میکرد که مشکل قلبی داره و اکو کرد و پیش متخصص قلب و همه چی رفت و اخرم دکتر ریه بهش گفت نفست تو خواب قطع میشه و تمام علائمی که داری مال اونه.

پانیک نداری؟ آخه اون علایمش عین درد قلبه ولی درحالیکه قلبت سالمه برو علایم پانیک رو بخون

الان خوندم علایمش رو.به اون شدت که گفته بود نیست ولی اذیتم میکنه