2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی و مشکل دریچه میترال

680 بازدید | 12 پست

سلام کسی بوده این مشکل رو داشته باشه و طبیعی زایمان کنه ؟

من پیش‌متخصص قلب رفتن بخاطر تپش قلب گفت چیز خاصی نیس میتونی طبیعی زایمان کنی اما ترس دارم واقعا مشکل جدی ای نیس افتادگی خفیف دریچه میترال؟

ممنون میشم جواب بدین

بیماری های قلبی چند دسته هستن خفیف متوسط شدید 

و کسانی که تو دسته اول و دوم هستن که افتادگی میترال هم شاملش میشه معمولا مشکل خاصی براشون پیش نمیاد و می تونن طبیعی زایمان کنن

فقط استرس نداشته باشید و به حرف های ماما یا متخصص زنان طی زایمان گوش بدین تنفس هایی که میگن رو یاد بگیرین و انجام بدین اینا همش باعث میشه آرامش بیشتری داشته باشین و زایمان راحتر

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بخاطر تپش قلبت باید استراحت کنی 

نمیتونی پیاده روی بری یا ورزش های خاص رو انجام بدی

درست مثل من 

ولی من زایمانم به نسبت بقیه راحت تر بود 

سر و جمع 4 ساعت درد کشیدم و بچه به دنیا اومد 

درصورتی که تو اطرافیانم بودن کسایی که مدام پله و پیاده روی داشتن تهش دو روز درد کشیدن نتونستن طبیعی زایمان کنن و در نهایت مجبور شدن سزارین بشن

یا حتی یکی از آشناها یه روز کامل درد کشید تهش مجبور شدن بی حسش کنن تا بتونه زایمان طبیعی بکنه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیماری های قلبی چند دسته هستن خفیف متوسط شدید و کسانی که تو دسته اول و دوم هستن که افتادگی میترال هم ...

ممنون عزیزم 

آخه ی تایپک خوندم اونایی ک مشکل قلبی دارن سر زایمان ایست قلبی میکنن ک اینا خیلی ترسیدم

تو بخاطر تپش قلبت باید استراحت کنی نمیتونی پیاده روی بری یا ورزش های خاص رو انجام بدیدرست مثل من ولی ...

توهم مشکلت همین بود؟

خداروشکر ک بسلامتی زایمان کردی

من بهم قرص داده دکتر متورال وقتی ک میخورم آروم ترم

ولی درکل دارم تپش رو

زایمانت چطور بود؟

ممنون عزیزم آخه ی تایپک خوندم اونایی ک مشکل قلبی دارن سر زایمان ایست قلبی میکنن ک اینا خیلی ترسیدم

نه عزیزم اونا مشکل شون حاده 

چیزی که بهتون گفتم طبق تکست علمی هست که تو دانشگاه درباره مادرانی با بیماری قلبی در زایمان خوندیم

پس اصلا نگران نباشید به خدا توکل کنید ایشالله زایمان خیلی خوبی خواهید داشت😍

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
توهم مشکلت همین بود؟خداروشکر ک بسلامتی زایمان کردیمن بهم قرص داده دکتر متورال وقتی ک میخورم آروم ترم ...

من علاوه بر این فشارخون و دفع پروتئین هم داشتم... 

حالا شاید بعضیا اعتقاد نداشته باشن من سوره انشقاق رو زیاد میخوندم و معتقدم همین بهم کمک کرد 

کیسه آبم که پاره شد هیچ دردی نداشتم با اینکه انقباض داشتم و دهانه رحم باز شده بود 

شاید نزدیک به 7 _ 8 ساعت یا بیشتر 

بعدشم با آمپول دردام ساعت 2 و نیم شروع شد 6 و نیم زایمان کردم 

خداروشکر راضی بودم... 

تو اون چهار ساعت سخت گذشت ولی گذشت... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ممنون عزیزم آخه ی تایپک خوندم اونایی ک مشکل قلبی دارن سر زایمان ایست قلبی میکنن ک اینا خیلی ترسیدم

منم همین افتادگی دارم و الان خیلی نگرانم دکتر قلب گف هردوتا زایمان میتونی داشته باشی اخه میگن طبیعی امکان تشدید افتادگی میشه یاایست قلبی یا نارسایی حالا موندم چیکا کنم اینقدرم میترسم🙄شما طبیعی زایمان کردین؟