2777
2789
عنوان

خیلی خجالت کشیدم😱

244 بازدید | 14 پست

نوار نداشتم بعد زنگ زدم خاله ام برام بگیره ،بعد داد دست پسر خاله ام آورد بالا جلو داییم و پسر خاله و بابابزرگم و ...داده دستم میگه بیا این برای توعه😐آب شدم اصلا خودمو زدم به اون راه ولی خیلی ضایع بود.تا حالا کسی نفهمیده بود پریودم امروز همه عالم و آدم فهمیدن.منم از اون خجالتیام 

چه خاله گُلی

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تووقتی سرما میخوری خجالت میکشی؟اینم مثل همونه لطفا یکم عادی سازی کنین

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

از این به بعد تاریخشو میدونن بیشتر مراعات میکنن😂شوخی بود بیخیال عزیزم بهش فک نکن

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

پدربزرگت خانمش پریود میشد 

پسر خالتم مادرو خواهرش پریود میشن

بخاطر طبیعت بدنت از هیچ کس خجالت نکش

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
تووقتی سرما میخوری خجالت میکشی؟اینم مثل همونه لطفا یکم عادی سازی کنین

اصلا پریود برام مسئله ای نیست ولی خب جار نمیزنن که پریودم.اونم جلو دایی و بابابزرگی که خیلی رسمین

اصلا پریود برام مسئله ای نیست ولی خب جار نمیزنن که پریودم.اونم جلو دایی و بابابزرگی که خیلی رسمین

جا نزدی

پد خواستی برات فرستادن 

اینکه ناخواسته مطلع شدن نباید تورو خجالت زده کنه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚