2777
2789

دختر خانوما شماها ناراحت میشد کسب تو خیابون بهتون پیشنهاد اشنایی بده؟ 

یکی بگه شما دخترا از پسری خوشتون بیاد چه طوری نشون میدید؟ 

وقتی با پسر ارتباط چشمی میگیرید، ازش خوشتون اومده که این طوری رفتار میکنید؟ 

در نگاه اول کسی از یه دختر خوشش بیاد بهتر همون لحظه احساسش رو بگه به طرف یا اول مخ طرف رو بزنه و باهاش صمیمی بشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها این همون پسر پروعع تو خیابونه🥴🤣

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

بیابون را به خیابان ترجیح میدم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

هیچی میگم مزاحم نشو اهلش نیستم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ن پس خوشحال میشیم تو خیابون بگن خوشم میا ازت اونی ک تو خیابون عاشقت شه تو خیابون ولت میکنه

وای رو حرف زدنم باید کارکنم 

خیابون منظورم بیرون از خونه بود نه هرجایی 

من بودم میزدم تو دهن اونی ک پیشنهاد داده😐💔😂

🤣 خب چرا راه میدی بیاد تو که بخوای بزنی 

پس میریم تو اتوبان 

چون رابطه های تو اتوبان به خیابون ختم میشه نه اتوبان