2777
2789
عنوان

تپش قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 25 پست
بله نصف قرص صبحها

بخورین 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
بخورین

کدومو ؟؟من خیلی دکترها رفتم پرانول دادن نخوردم .میترسم بیزو بخورم قرصش قوی باشه عوارضش زیادباشد مثلا افت فشار یا بدتر تپشمو بیشتر کنه .همون یدونه پرانول  بخورم بهتر نیست ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=347251640]کدومو ؟؟من خیلی دکترها رفتم پرانول دادن نخوردم .میترسم بیزو بخورم قرصش قوی باشه عوارضش زیادباشد مثلا ...[/QUOT ضربانتون چنده؟ 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
امروز بین ۹۰تا صد بود

زیاد نیست، نگران نباشین،  احتمالا  پرولاپس دریچه میترال دارین،  پروپرانول خ عارضه نداره،  توحالت پانیک اون حالت بخاطر اینه بدن غرق سمپاتیکه، نگران نباشین،  میتونین با روش زندگی بهتر اوکی بشین، فقط اینکه یه نکته بنظرم بیزو رو موقع طپش قلب بخورین

زیاد نیست، نگران نباشین، احتمالا پرولاپس دریچه میترال دارین، پروپرانول خ عارضه نداره، توحالت پان ...

ممنون که جواب میدید 🌹🌹

فقط الان با این تپش بیزو بخورم یا پرانول 

بیزو ۲.۵داده و پرانول ۱۰.

زیاد نیست، نگران نباشین، احتمالا پرولاپس دریچه میترال دارین، پروپرانول خ عارضه نداره، توحالت پان ...

دکتر گفتند حالت پانیک یه زمان محدوده .در مورد خودمم همین بودچند لحظه تپشم خیلی بالا می فت .

ولی امروز از عصر تپش دارم .انگار دیگه پنیک نیست .

سلام خوبین

منم تپش قلب دارم

متخصص گفت از کم خونیه

فکرکنم درست گفته چون یه مدت هرشب یدونه فروفورت گاین میخوردم بعد یه مدت آروم شد تپش قلبم

دوباره احساسشو دارم از دیشب سیدرال فورت شروع کردم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب
سلام عزیزم شما آزمایش برا کم خونی دادید؟ افت فشارتون بهتر شد؟

سلام .من شش ماه پیش آزمایش خون دادم هیچ وقت توی آزمایشام کم خونی نداشتم .

بله الان افت فشارم بهتر شده.حدود یک ماه ونیمه بیزوپرالول میخورم .

افت فشارم از اعصاب بود چندسال همینطور بودم .فعلا خوبم گاهی میاد سراغم ولی دیگه همینه