2777
2789
عنوان

میخوام موهامو کوتاه کنم بعدش مثل سگ پشیمون شم😑🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 68 پست

دلیل هایی که باعث ریزش موی پروتیین تراپی میشه ایناس ک مشکل کسیه که کراتین می‌کنه و حرفه ای نیست

دمای اتو رو بالا می‌زاره 

موادش خوب نیست 

از یک میلی متر به ریشه مواد نمیزاره و مواد و مستقیم کف سر میزنه

تایم بیشتر از ۴۰ دقیقه مواد می‌زاره رو سر بمونه 

ساقه و ریشه و با یه دما و اونم بالا اتو می‌کنه که نباید این طور باشه ساقه یه دما داره ریشه یه دما دیگه 

پروتیین اسمش روشه مو رو تقویت می‌کنه ریزش نداره 

پیش آدم حرفه ای نرفتی 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان نمیدونم فک نکنم فرقی داشته باشه کلا من دیدم اطرافیانم واسه موخوره حنا میزارن مخصوص موخوره هم نب ...

تروخدا حنا نزار😭😭😭

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍

رسما تا حداقل پنج سال هیچ کاری با موهات نمیتونی بکنی از طرف دیگه حنا اصلا واسه پوست سر خوب نیست 

حساسیت می‌اره ریزش مو میاره 

خودم گذاشتم 

شدید ریزش گرفتم 

حالا نمیگفتی سین...هانه هم متوجه میشدن !! اگه میگفتی تا کمرمه !!

حرف بدی نزدم 

انگار از عمد گفتم 

مگ تاحالا نشیدی بالای سینه یا تا خط سوتین 

کمر ک میگفتم متوجه نمیشدن تا کجاست 😒

وا انگار تاحالا نشنیدی این چیزارو

قد من نیستی با قد بلند😎...
زدی زیره ۱۸ ریپ نزنن ولی منه زیر ۱۸ سال بیشتر میفهمم از شمایی که حتی نمیفهمی چی داری میگی

خیلی هیچی .. حتی یکمم میفهمیدی .. پس با دبدن امضا ریپ نمیزدی !! البته زیر ۱۸ سال اینطور حرف زدنا اکثرا انگار براشون طبیعیه !! پس تو هم راحت باش .. ریپ نزن بچه 👋

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
زدی زیره ۱۸ ریپ نزنن ولی منه زیر ۱۸ سال بیشتر میفهمم از شمایی که حتی نمیفهمی چی داری میگی

منم میخواستم ریپ بزنم یچی بگم بهش

بعد گفتم ولش کن 

گیر افتادیم کلا

نگیم سینه داریمم بقیه میدونن داریم

حتما مردای سایت تحریک شدن الان با این تاپیک

دلیل هایی که باعث ریزش موی پروتیین تراپی میشه ایناس ک مشکل کسیه که کراتین می‌کنه و حرفه ای نیستدمای ...

حتما عزیزم 

تا ۲.۳ ماه اول راضی بودم بعدش خیلی پشیمون شدم 

چرااا🤧؟

حنا مثل رنگ n1مشکی عه 

به هیچ عنوان رو حنا نمیشه دکلره کرد یا حتی رنگ یکم روشن در آورد 

مو پودر میشه میریزه زمین 

چون حنا از داخل مو رو پوک و خشک می‌کنه 

مگ گفتنِ تا سینه هامه فحش محسوب میشه؟😐😂🤣 ی چیز طبیعیه دیگ

خب ایرادی نداره . چون برات طبیعیه میگم هااا!! یه تاپیک بزن در مورد سی..نه هاتو  اینا چارتا مردی ک دنبال همین چیزان به فیض برسن . بعدش غش کن از خنده 

تو دیگه چه مغز معیوبی داری!

اعضای بدنتو بزن تو عنوان ک متوجه مغز سالمت بیشتر بشن مردا .. راحت باش .‌ چارتا مردای خاله زنک سایت منتظرن . تاپیک تو بزن . بدو

حنا مثل رنگ n1مشکی عه به هیچ عنوان رو حنا نمیشه دکلره کرد یا حتی رنگ یکم روشن در آورد مو پودر میشه م ...

اهان مرسی عزیزم از اطلاعاتت 

میخواستم برم بزارم

اعضای بدنتو بزن تو عنوان ک متوجه مغز سالمت بیشتر بشن مردا .. راحت باش .‌ چارتا مردای خاله زنک سایت م ...

اینقدر بی سوادی و بی فرهنگی ک میترسم دستمو رو کیبورد بزارم چیزای بدی بهت بگم 

حتما خودت با این چیزا منحرف میشی دیگ من بخوام بگم موهام تا کجاست باید چطوری بگم حاج خانم 

لطف میکنی تاپیکو ترک کنی🤮