2777
2789
عنوان

بعد از ازمایش ازدواجم بهم خورد خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش مهم نباشه برات 

خوب شد به هم خورد آدم بی عقلی بوده که خودشو نشون داده

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

اشتباه کردممن به حرف بابام گوش ندادم خدام زد تو صورتم

پس الان خوشحال باش که درس مهمی گرفتی از این قضیه 

خیلیا تاوان سنگینی میدن تا درس بگیرند 

الان دیگه طرف بعد چند ماه نامزدی هم ممکنه بهم بزنه ،مثل قدیما نیس که هر آشنایی تا آخرش برسه

عزیزم هیچی نمیشه نگران نباشچه خانواده خوبی داری برات ارزش قائلن. پدر و مادر من بودند می گفتند راست م ...

نه مامانم به شدت عصبی شد

برگشته به من میگه برا خواهرم خواستگار اومد بردن اتاق بدنشو نگا کردن 

بخ خدا مامان من بودا اون خانواده رو با لگد مینداخت بیرون

نه مشخص نیست 

اسمم روت نمیذارن 

یه خواستگار بوده دیگه 

برای خیلی ها بهم میخوره 

اصلا چیز مهمی نیست 

حالا اگه چشم تون انحراف داشته باشه ، این آقا از روز اول ندیده ؟ چون چشم که دیگه معلومه 🤯

۲۰۳۲ببین من ابان بودم اون فروردین تقریبا همون ۱۳ سال

همون بهتر که نشد فقط برو خداروشکر شکر که خطر از بیخ گوشت گذشت سنی هم نداری درستو بخون پیشرفت کن به موقع ازدواجم میکنی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چقدر آدم هست عقد میکنه جدا میشه دوباره یه ازدواج خوب میکنه. ازدواج به قسمته ان شاالله تو قسمتت یه آد ...

فک کن تو رشته مهندسی درس میخونم اون حتی یه جملش کلی غلط املایی داشت

نمیدونم با چه تفکری میرفتم ته چاه