یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یبار انجام دادم با بهترین مواد ریزشش بیشتر شد و موهام ب شدت شوره زد یعنی در بدر دنبال درمان شورهای س ...
پروتین ریزش نداره
کراتین ریزش داره
خودم چند سال کارم این بود تهش به خاطر بدن درد از کار اومدم بیرون
کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم . متاهل و عاشق ♥️ 🇹🇷🇩🇪📍
حالا نمیگفتی سین...هانه هم متوجه میشدن !! اگه میگفتی تا کمرمه !!
زدی زیره ۱۸ ریپ نزنن ولی منه زیر ۱۸ سال بیشتر میفهمم از شمایی که حتی نمیفهمی چی داری میگی
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜