2777
2789
عنوان

میخوام موهامو کوتاه کنم بعدش مثل سگ پشیمون شم😑🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 68 پست
من کوتاه میکنم لایتش میکنم هی میرم جلو اینه ب خودم میگم جووون خوشگل کی بودی تو

کوتاه میکنم بعدش لایت دلم برا موهای مشکی تنگ شده  چون موهام الان چندساله لایته نزدیک ۳ سال یبار لایت گذاشتم اصلا نمیره تکون نمیخوره شانس من😐😂

قد من نیستی با قد بلند😎...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه میکنم بعدش لایت دلم برا موهای مشکی تنگ شده چون موهام الان چندساله لایته نزدیک ۳ سال یبار لایت ...

عیب نداره. کوتاه مشکی هم قشنگه

موهای خودم عین پروفایلمه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
یبار انجام دادم با بهترین مواد ریزشش بیشتر شد و موهام ب شدت شوره زد یعنی در بدر دنبال درمان شورهای س ...

پروتین ریزش نداره 

کراتین ریزش داره 

خودم چند سال کارم این بود تهش به خاطر بدن درد از کار اومدم بیرون 

کاربر جدید نیستم سه بار تا حالا ترکیده کاربریم از سال 1399هستم                         تا الان خجالت میکشیدم از بیانش اما با افتخار از مسیحی های قدیمی ایرانی هستم .                     متاهل و عاشق ♥️  🇹🇷🇩🇪📍
پروتین ریزش نداره کراتین ریزش داره خودم چند سال کارم این بود تهش به خاطر بدن درد از کار اومدم بیرون

مال من ک ریخت بیشتر از ریختنش پوست‌های سرم اذیتم میکردن 

حالا نمیگفتی سین...هانه هم متوجه میشدن !! اگه میگفتی تا کمرمه !!

مگ گفتنِ تا سینه هامه فحش محسوب میشه؟😐😂🤣 ی چیز طبیعیه دیگ

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نه میگه حنای ضد موخورهگفتم شاید جدیده

اهان 

نمیدونم فک نکنم فرقی داشته باشه کلا من دیدم اطرافیانم واسه موخوره حنا میزارن مخصوص موخوره هم نبوده🤷‍♀️

حالا نمیگفتی سین...هانه هم متوجه میشدن !! اگه میگفتی تا کمرمه !!

زدی زیره ۱۸ ریپ نزنن ولی منه زیر ۱۸ سال بیشتر میفهمم از شمایی که حتی نمیفهمی چی داری میگی 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜