2777
2789
عنوان

میخوام موهامو کوتاه کنم بعدش مثل سگ پشیمون شم😑🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 68 پست
خب ایرادی نداره . چون برات طبیعیه میگم هااا!! یه تاپیک بزن در مورد سی..نه هاتو اینا چارتا مردی ک دن ...

چی میگی تو 

تاپیک در مورد سینه رو میزنی به همچین چیزی ک اسی گفته؟

با این منطق عجیب و فکر بسته ای ک داری باید ی مقایسه بیجا بکنی برا خودت

درضمن تاپیک اونجور هم حتی بزنم ب شما مربوط نیست، فیض بردن مردا هم گناهش پاخودشون، انگار سینه عضو عجیبیه!! هرکس مثل شما بیماره همچین طرز فکری داره

طرف میگ موهام تا سینه هامه لابد مردا کثیف و بیمار قراره تحریک شن ک تو گارد دفاع برداشتی از سمت اونا، مگ کثیف بودن بقیه ب ما مربوطه، هروقت حرف زشتی تو این سایت عمومی زد بله درست ولی این حرفش زشت نبود محض اطلاعات 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خیلی هیچی .. حتی یکمم میفهمیدی .. پس با دبدن امضا ریپ نمیزدی !! البته زیر ۱۸ سال اینطور حرف زدنا اکث ...

از ذهن شما مشخصه چطور آدمی هستید حتی ریپ زدن به شما وقت تلف کردنه 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ایرادی نداره . چون برات طبیعیه میگم هااا!! یه تاپیک بزن در مورد سی..نه هاتو اینا چارتا مردی ک دن ...

@niniyar_5  

@نی_نی_یار_شب  

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
چی شده الان نی نی یار ۲ هست

هیچی بابا یه کاربر با ذهن مریض و میخوام بررسی کنن کاربر مرد زن نما نباشه

@niniyar_2  

این کاربر رو میشه بررسی کنید؟

مرد زن نماست ؟ یا واقعا اونقدر حماقت داره که با یک کلمه جبهه میگیره و از آقایونی که حتی خودشون هم تو تاپیک نبودن دفاع میکنه که به اصطلاح تحریک نشن؟

@niniyar_2 این کاربر رو میشه بررسی کنید؟مرد زن نماست ؟ یا واقعا اونقدر حماقت داره که با یک کلمه جبه ...

مشخصه دیگ یه ادمه بی فرهنگه ببین بحث تاپیکو ب چی و کجا کشوند😑✋️

قد من نیستی با قد بلند😎...
مشخصه دیگ یه ادمه بی فرهنگه ببین بحث تاپیکو ب چی و کجا کشوند😑✋️

دقیقا اصلا ربطی نداشت تاپیک به بحث ایشون.