2777
2789
عنوان

شوهرم منو نبرد خواهرش برد 😒😒😒

634 بازدید | 28 پست

یک هفته هس بخاطر فوت عموش اومدم شهرشون پیشش موندم 

قرار شد امروز برگردم شهر خودمون خونه مامانم ابنا 

دیشب همه پسر عموها دختر داییاش جمع بودن یکم اونور تر ما نشسته بودن 😐😐😔

ما داشتیم صحبت میکردیم گفتم بابام اینا میخوان برن مشهد بیا ما هم بریم

یهو داد زد سرم گفت تو نمی‌دونی شرایط کاری منو و... 

من خیلی ناراحت شدم ب روی خودم نیاوردم اومدم  داخل خونه خوابیدم اونم ۴۰ دقیقه بعدش اومد پیشم خوابید من زیاد محلش نذاشتم 😕

حالا خواهرش دانشگاه امتحان داشت یکساعتی مسیره تا دانشگاهش 

آماده شده بود اسنپ بگیره گفت نمیخاد خودم میرسونمت و 

به منم گفتم برگشتم حرکت میکنیم 

منم گفتم نمیخواد به داداشم گفتم بیاد دنبالم یکم ها و نه کرد ک نه میرسونمت چرا گفتی اما اصرار نکرد انگار دلش می‌خواس من باهاش برم دیگه خورش نیاد گفتم من دیوونه ام یک هفته اومدم پیش جنابعالی گفت خب وایسا باهم بریم میمونم چند روز گفتم نمیخواد گف خب خداحافظ

ولی دید ناراحتم 

داداشم اومدم ی سهر دیگه کنکور بده ی ۲۰ دقیقه فاصله داره با محل شوهرم اینا 

خیلی ناراحتم و عصبانییی😖😖😖😖😖

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

اشتباه کردی

میذاشتی تو روهم میرسوند و تو رله با اصولش ناراحتیت رو بروز میدادی و جوری میکفتی که پشیمون میشد از رفتارش. 

به خوشی تموم میشد میرفت. 

فردا بهت محل نداد ناراحت نشیا،  چون خودت اینجوری شرایط رو فراهم کردی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای فوت عموش یه روز برای عرض تسلیت میومدی و نهایتا دو روز پیشش میموندی و برمیگشتی

خونه خودم بودم 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

باید باهاش میرفتی،از الآن یاد گرفت که کارای تو واجب نیست وخانواده باید برات کار کنن

احه داد 

زد سرم تو جمع

اشتباه کردیمیذاشتی تو روهم میرسوند و تو رله با اصولش ناراحتیت رو بروز میدادی و جوری میکفتی که پشیمون ...

چرا باید محل نده 

من ناراحتم 

اون تو جمع منو ضایع کرد و سرم داد زد

چرا باید محل نده من ناراحتم اون تو جمع منو ضایع کرد و سرم داد زد

گفتم که بهت. 

باهاش میرفتی خونه تون. 

تو راه با ناز و ادا و یه کم ناراحتی ابراز میکردی. 

جوری میگفتی و بیان میکردی که خودش از رفتارش پشیمون میشد و از دلت درمیاورد. 

حالا ناراحتیهتو دلت میمونه بدترم میشه،  شوهرتم ازذهمه جا بیخبر. توام هی انتظار داری بیاد عذرخواهی کنه ایشونم از همه جا بیخبر چیزی نمیگه بهت و حق هم داره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

گفتم که بهت. باهاش میرفتی خونه تون. تو راه با ناز و ادا و یه کم ناراحتی ابراز میکردی. جوری میگفتی و ...

بهش گفتم که ناراحت شد تو جمع سرم داد زدی 

الان بنظرت چیکار کنم؟ 

بهش گفتم با داداشم میزم اونم هیچی نگفت و رفت

ميذاشتي برسونتت بعد تو فرصت مناسب ناراحتيت رو ميگفتي ازحقت كه كارش تو جمع نارحتت كرده دفاع ميكردي ، قهر و بي محلي واي چرا بيشتر اصرار نكرد اينا والا  هيچ وقت جواب نميده وقتي ميشه حرف زد حالا دير يا زود حرفتون رو بزنيد ..

ميذاشتي برسونتت بعد تو فرصت مناسب ناراحتيت رو ميگفتي ازحقت كه كارش تو جمع نارحتت كرده دفاع ميكردي ، ...

بهش گفتم که ناراحت شد تو جمع سرم داد زدی 

الان بنظرت چیکار کنم؟ 

بهش گفتم با داداشم میزم اونم هیچی نگفت و رفت

پامیشدی همراه شوهر و خواهرش میرفتی،میگفتی منم میام باهاتون حوصلم سر رفته بعداونجا میرفتین خونه تون،س ...

اون مسیر دانشگاهش با خونه مامانم اینا یوی نیس ک از اونور برم