2777
2789
عنوان

بعد دوازده سال اومدم تو خونه خودم

730 بازدید | 20 پست

بچه ها بعد دوازده سال تونستیم یه خونه بسازیم ،و بیایم شهر خودمون،همسرم یه نجاری زد آخه نحاره،تو شهرمون یک سال کار کرد هیچکس پول نمی‌داد یا اگه میداد نصفه نیمه میداد،همسرم یه شریک داشت اون هی شل می‌گرفت برای پول گرفتن آخه تو شهرمون همه فکو فامیل اون مرده بودن،اخر سر یه سال نشد جمع کردن نجاری رو،و ما باز دوباره باید بریم شهر دیگه و اجاره نشین باشیم،خیلی اعصابم خرابه،اخر همین ماه باید بریم،از یک رو خوشحالم که میریم باز کنار هم،از یک رو دلم برای خونم تنگ میشه،بازم اجاره نشینی،هی خدا

نمیشد شوهرت کار دیگه شروع کنه توام کنارش باشی و کار کنی ولی خونتون بمونید ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفروش شهر دیگ بخر 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
نمیشد شوهرت کار دیگه شروع کنه توام کنارش باشی و کار کنی ولی خونتون بمونید ؟

ن اینجا مردمش انگار پول بده نیستن،نمیدونم چرا اینطور شد،با اینکه کارشونم واقعا خوب و با قیمت مناسب انجام میدادن

خب نصف پول رو میدادن کار که انجام میشد بقیه رو نمیدادن،یا نصفه نیمه میدادن از خدا بیخبرا

شهرای کوچیک و روستا که همه همو میشناسن همینه، زورشون میاد پول بدن.‌بابام یه مدت رفت تو آژانس کار کنه این همه مسافر میبرد اینور اونور، نصفه شبم زنگ میزدن. بعد نصفشون پول نمیدادن میگفتن بعد میدیم، هیییییچ. پول ندادن آخرش دیدیم صرفی نداره دیگه نرفت

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خونه رو دوست ندارم اجاره بدم،خودمون تعطیلات میایم،اخه مادر شوهرم و خونه پدریم همچین از بودنمون استقبال نمیکنن،همه انقدر نوه نتیجه دارن که حوصله خودمم جیغو داد بچه نمیگیره،خونم هنوز تو کاریش کامل کامل نبود تعطیلات می اومدم خونه خودم،راحت ترم،اب دادن که برادر شوهرم نزدیک ماست،بخاطر اینکه تو باغچه سبزی بکاره ب درخت ها میرسه

خب نصف پول رو میدادن کار که انجام میشد بقیه رو نمیدادن،یا نصفه نیمه میدادن از خدا بیخبرا

ببین شوهرت باید چک میگرفت ...نمیشه که شهر رو عوض کنید چون مردم پول نمیدن اینطوری تمام کسبه اون شهر باید برن ....به نظرم شوهرت کلا رو نداره و خجالتیه ..مردم هم سوء استفاده میکنن

شهرای کوچیک و روستا که همه همو میشناسن همینه، زورشون میاد پول بدن.‌بابام یه مدت رفت تو آژانس کار کنه ...

بعضی ها واقعا بی وجدانن،پول مارو هم بیشتر آشناها نمیدادن بذخیال خودشون تخفیف میگرفتن،نا مسلمونا

ببین شوهرت باید چک میگرفت ...نمیشه که شهر رو عوض کنید چون مردم پول نمیدن اینطوری تمام کسبه اون شهر ب ...

شوهرم اتفاقا خوب بود شریکش بد کرد باهامون،اون خودش اینجا زندگی میکرد،شوهرم بیست سال جای دیگه نجار بود زیر پاش نشت بیا باهم کار کنیم آخر سرم همه چیزمون رفت با کلی ضرر باز رفتیم از اول شروع کنیم