2777
2789
عنوان

اونایی که از امام زمان معجزه دیدین اگه میشه تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 12525 بازدید | 94 پست

نمازهایت را عاشقانه‌بخوان

حتےاگرخسته اےیاحوصله‌ندارے

تکرارهیچ‌‌چیزجز نمازدراین‌دنیا

قشنگ‌نیست…..

شهیدچمران

🔴 از پاهایی که تو را به سمت نماز نمی برند

توقع نداشته باش تو را به سمت بهشت ببرند

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

دلیل"تاکید بر نماز صبح” ازلحاظ علمی:

با خواب غلظت خون بالا میرود و هرچه به صبح نزدیک میشویم خون غلیظ تر میشود. و درست لحظات نزدیک شدن به اذان به حد اعلا می رسد.‌بهمین خاطر است که اکثر سکته ها سحر اتفاق میفتد… کسانی که بیدار میشوند با وضو گرفتن قدری خون تنظیم میشود و با خواندن نماز ، بدن کاملا بالانس شده و به حالت نرمال باز میگردد… و این چنین است که هیچ کدام از دستورات خداوند مهربان بدون حکمت نیست…

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاطره ای زیبا از شهید رجایی 

حجت الاسلام قرائتی

خدا رحمت کند شهید رجایی را داشت سخنرانی می کرد اول وقت شد. گفت: آقایان اگر الان وسط سخنرانی تلفن از یک شخصیت مهم مملکتی که با بنده کار مهمی هم داشته باشد. اجازه می دهید بروم گوشی را بردارم ؟ مردم هم نمی دانستند. گفتند بله بروید گوشی را بردارید.

گفت الان خدا پشت خط است. تلفن خدا زنگ می‌زند. وقت اذان است و رفت نماز همه مردم هم رفتند نماز.

@نخودچی1403 @گل_پاییز_ام @baharrrrr400 @مهدی_بیا_omidezahraسلام.لطف میکنین کامنتهایی که تو تاپیک ...

سلام عزیزم

همینجا بزارم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اگر اون کسی که ازش درخواست کمک میکنید ساختار انسانی نداشته باشه باز منطقی کم گرفتن ازش ولی نمیتونم ب ...

سلام عزیز دلم💚

وقتی ما امام هارو باور داریم،

به خاطر اینه که با عقل خودمون می سنجیم و می بینیم جور در میاد

جور در میاد که خدا برای بنده هاش راهنما هایی کامل بفرسته

جور در میاد که اون راهنما ها مهربون بوده باشن،

و بعد این همه سال باز هم کسایی هستن که به محبت اونا شفا میگیرن و این گواهشه

و ما الان هم یه امام زنده داریم که به زودی ظهور میکنه🙂

و دلیل غیبت ایشون هم عقلانیه،

چون امامای قبل ایشون مدام به دست آدمای بد شهید میشدن و خدا خواست که ایشون رو ذخیره نگه داره💚

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

منم از امام زمان معجزه دیدم 

یه شب حالم خیلی بد بود و داشتم گریه میکردم و ذهنم پر از فکرای دردناک بود، آروم نمی گرفتم 

بعد خواستم از امام زمان کمک بخوام

خودم رو با چشم های گریون تصور کردم که به امام زمان نگاه میکنم 

بعد یهویی گریه م بند اومد،

یهویی ذهنم از فکرای بد خالی شد،

امام زمان حالم رو مثل یه معجزه خوب کرد.

و بعد از اون..

گفتم که برای آقا کارای خوبی میکنم

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

محراب عبادت در خانه

شهید مطهری :

برای خودتان در خانه یک مصلایی انتخاب کنید (مستحب هم هست) یعنی در خانه یک نقطه ای را انتخاب بکنید که جای نمازتان باشد. مثل یک محراب برای خودتان درست کنید.

اگر می‌توانید یک اتاق را به عنوان مصلی، همان طوریکه پیغمبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌و‌آله یک مصلی داشت، جای نماز داشت، انتخاب بکنید اگر اتاق زیادی ندارید، در اتاق خودتان یک نقطه را برای نماز خواندن مشخص کنید،

یک جانماز پاک هم داشته باشید، در محل نماز که می‌ایستید، جانماز پاکیزه ای بگذارید، مسواک داشته باشید، تسبیحی برای ذکر گفتن داشته باشید.

طهارت روح؛ عبادت و نماز در آثار شهید مطهری ، خلاصه ای از صفحه ۲۱۴.

سلام عزیزمهمینجا بزارم

سلام. میخواستم یه تاپیک برای نماز بذارم. نمیدونم اینجا بهتره یا تاپیک جدا باشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
دوستان من از ص ۵۲ شروع کردم چند تا پستهایخودم رو........ولی اگه ما این تاپیکشون بزاریمممکنه این تاپی ...

متوجه نشدم عزیزم، دوباره میگی؟

جدا باشه عزیزم .وروی متن عنوانش فکر کن

دوستان من از ص ۵۲ شروع کردم چند تا پستهایخودم رو........ولی اگه ما این تاپیکشون بزاریمممکنه این تاپی ...

نمیدونم داغترینها میره دوباره یا نه.
متوجه منظورتون نشدم.
به نظرتون اینجا بذارین بهتره؟
یا یه تاپیک جدید بذارم اونجا تگتون کنم فقط درباره نماز باشه و کامنتهای شما و بقیه دوستان هم باشه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اگر خیلی فوری میتونید ایشون روسه بار قسم بدیدو نظر کنید مثل صلوات و اینکه توصیه میکنم نماز شب بخونید ...

برای امام رضا نماز میخونین چند رکعت؟

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢

جدا بزار فقط برای نماز...

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403