2777
2789
عنوان

سوره بقره

387 بازدید | 30 پست

سلام خانمها من چند روزی میشه سوره بقره رو به نیت کسی از راه دور میخونم این دوروزه نمیدونم چرا موقع خوندنی چندبار گریه ام میگیره و اشک تو چشمام پر میشه یا گلوم درد میکنه یا صدام میگیره چه با صدای بلند چه با صدای آروم 

بنظرتون از چی میتونه باشه؟

از خصوصیات سوره بقره هستش ی خرده در موردش مطالعه کنید متوجه میشید

اتفاقا مطالعه کردم کسایی که طلسم اینا شدن یا خواب وحشتناک میبینن یا مریض اینا میشن

من برای خودم صوتی گوش میدم همم قرانو میگیرم تو دستم و با آیات رو تو دلم با صوتی گوش می‌کنم تو دلم میخونم میرم جلو 

با مامانم دعوام شده قهرم 

همم دستمم درد میکرد

ولی برای یکی که میخونم نمیدونم چرا گریم میگیره بدجوری دلم میگیره آخه چرا؟

یعنی اثر طلسم اونو داره به من نشون میده وقتی گریم میگیره؟!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا مطالعه کردم کسایی که طلسم اینا شدن یا خواب وحشتناک میبینن یا مریض اینا میشنمن برای خودم صوتی ...

زمانی که میخونی خیلی بیشتر تاثیر داره دقیقا کامل خودتون توضیح دادید ولی همیشه سعی کنید برای خودتون بخونید نه دیگری و اینکه احتمال خودتون دعا دارید که حالتون بد میشه جسارتا حالت تهوع و سردرد نمیگیرید موقع خوندن

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
زمانی که میخونی خیلی بیشتر تاثیر داره دقیقا کامل خودتون توضیح دادید ولی همیشه سعی کنید برای خودتون ب ...

والا موقعی که من میخونم هیچیم نمیشه ولی تو خواب اول دیدم ساده معمولی بود که طلسم دارم همم دست چپم درد میکرد بعد مامانم دعوامون شده سر چیز بیخود جوری حرف تند زدم که خودمم تعجب کردم همم مثل بچه ها شدم چندروزه قهرم

ولی برای کسی که میخونم نمیدونم چرا گریم میگیره و اشک تو چشمام پر میشه

نه عزیزم نه سردرد گرفتم نه حالت تهوع

آخه ببخشید دوس پسرم دعا داره رابطمون خراب شده چهارماهه با اون دختره هس دختره واسش دعا گرفته که دوس پسرم شدیدا بهش دلبسته برای همین من واسش میخونم که دعا باطل بشه حالا گریه کردن من نمیدونم برای اثر طلسم اون هست به من نشون میده یا چی

نظر تو چیه خواهر من؟

والا موقعی که من میخونم هیچیم نمیشه ولی تو خواب اول دیدم ساده معمولی بود که طلسم دارم همم دست چپم در ...

من آقا هستم و اینکه باید اون شخص خودش بخونه که باطل بشه و اونم آیات خاص سوره بقره رو و اینکه احتمالا برای شما هم دعا زده شده که حالت بد میشه و گریه میکنید و پرخاشگر شدید 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
من آقا هستم و اینکه باید اون شخص خودش بخونه که باطل بشه و اونم آیات خاص سوره بقره رو و اینکه احتمالا ...

وقتی خودش عقل نداره و متوجه نیست دعاش کرده دیگه چیکار کنم من به نیت خیر واسش میخونم که ایشالله باطل بشه روی عکسش روصورتش فوت میکنم که اثرش از بین بره

بله اینم حرفیه شما میگید شاید

ببخشید نمیدونستم آقا هستین

وقتی خودش عقل نداره و متوجه نیست دعاش کرده دیگه چیکار کنم من به نیت خیر واسش میخونم که ایشالله باطل ...

این تجربه من بود که بهتون گفتم دیگه هر چی صلاح هستش پیش بیاد براتون ولی اگه اون آدم قسمت شما باشه و همراه شما بهتون برمیگرده اینو یادتون باشه

این تجربه من بود که بهتون گفتم دیگه هر چی صلاح هستش پیش بیاد براتون ولی اگه اون آدم قسمت شما باشه و ...

بله درسته ولی واقعا تاسف میخورم به آدمهایی هنوز کافر هستن و به دعانویس اعتقاد دارن و به خدا ایمان نیاوردن فکر میکنن با این کارها میتونن به هدفشون تیک بزنن

بازم تا خدا نخواد چیزی نمیشه

بله درسته ولی واقعا تاسف میخورم به آدمهایی هنوز کافر هستن و به دعانویس اعتقاد دارن و به خدا ایمان نی ...

ولی این کارها میتونه مسیر رو سخت کنه و اتفاق های بدی بیوفته من چون صدمه دیدم میدونم چه دردی داره بعد از سال ها هنوز سنگینی توی زندگیم هست 

من آقا هستم و اینکه باید اون شخص خودش بخونه که باطل بشه و اونم آیات خاص سوره بقره رو و اینکه احتمالا ...

یه سوال بپرسم درمورد این سوره بقره؟ 

یعنی من با همسرم واقعا به مشکل خوردیم و خیلیحسود دورمون زیاده بقره بخونم باطل میشه؟ 

چون یه فالیمون اهل دعا و اینا هست احتمالا دعامون کرده

گاهی مـــرگ دوای تمام دردهاست :(