2777
2789
عنوان

لطفا همه بیاید در مورد توهین پدرشوهرم کل قضیه رو بگم بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 86 پست
خب سخت شدتو عقد اگه دل به دلشون ندی اذیت میکنن و عروسی نمیگیرنمنم تو عقد با خونواده شوهرم مشکل داشتم ...

ما یه ریالم پدرش بهش پول نمیده خون۷ خودش زمینشو فروخت داره میسازه ماشینم من طلاهامو فروختم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم تو خلوت همش بهم نیگ تو چقد قانعی چقد نجیبی ولی جلو خانوادش که میرسه یه جوری رفتار میکنه انگار ...

حرفهای خلوتتون بخودتون مربوطه جلو جمع جوری رفتار نکن که بهت حرف بزنه 

نهایتا رفتار تو مخی از شوهرت دیدی تو خلوت بهش بگو فلان رفتارت تو جمع ناراحتم کرد و دفعه آخری باشه همچنین چیزی میبینم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
به نطرتون کدوم رفتارام مشکل داشته

عزیزم اونجایی که شوهرت توی ماشین به مامانت گفت اینو ولش کن هر کاری خودش دوست داره می کنه باید سکوت می کردی. بعد توی خونه می گفتی مرسی که منو همین طور که هستم قبول داری. اونجایی که توی آشپزخونه همسرت گفت تو چه جوری می ری نباید جلوی بزرگ تر بهش تندی می کردی. نباید بهانه بدی دستشون. 

چه جوری شوهرت قراره بفهمه خانواده ات ازت حمایت میکنن؟

خورش میدونه وقتش که بشه بابام پشت من هس چون قبلنم یه بار پدرشوهرم بهم گفت تو مرغت یه پاداره چون پریود بودم ار بیمارستان که شوهرم بستری بود ادمدم خونه خودمون نرفتم اونجا الان گفتم میرم خونه خودمون اونم اینجوری گف شرایط منو نمیدونس ک منم اومدم خونه گریه بابام رف بهش گف چرا اینجوری بهش گفتی 

اخه میدونم بابام بره یه چیزی بگ اونوخ حرمت شوهرمو بابامم از بین میره روشون بهم باز میش

نیازی نیست چیزی بگه پدرت یه مدت سرسنگین برخورد کنه 

اینجورم که معلومه خودت و خانواده خیلی رو دادین به شوهرت و هوا برش داشته

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
حرفهای خلوتتون بخودتون مربوطه جلو جمع جوری رفتار نکن که بهت حرف بزنه نهایتا رفتار تو مخی از شوهرت دی ...

مثلا اگه با خاهراش حتی شوخی بحث کنیم جلو من همون لحظه میره اونارو بغل میکنه که مثلا حساب کار دست من بیاد که خانوادشو ول نمیکنه من خیلی بدبختما الانم دارم با گریه اینارو مینویسم 

من میخوام کمکت کنم ولی خوب و با دقت نمی نویسی جملاتت رو نمی فهمم. بعد از اینکه اون روز خونه پدر شوهر ...

بعد دیگ شب شوهرم اومد خونمون بهش گفتم چرا بابات اینجور گف ینی داشتم از گریه میمردم با گریه بهش میگفتم اونم گفت اونا خانوادمن بلخره پشت بچشون در میان بعد دیگ شب منو خونه گذاش یکی دوساعت رف خونشون نمیدونم بهشون گف با زن من چرا اینطور رفتار کردید یا ن دوباره نصف شب اومد خونه ما خابید صبحش خاهرش گف بیا خونمون اش بپزیم من گفتم ما با عموهام میریم بیرون تا شب شد شب گف بیا اش بخور گفتم کسی اونجا نیس میرم که پدرشوهرمم بعد من اومد خونه دخترش منم فقط سلام علیک کردم

مثلا اگه با خاهراش حتی شوخی بحث کنیم جلو من همون لحظه میره اونارو بغل میکنه که مثلا حساب کار دست من ...

یبخشید دیوانه ایی بحث میکنی؟؟

وقتیم میگه میخام پروو نشی که اینجور برخورد میکنم خودتو بگیر واسش حتی الکی 

بهش بگو اینکه آدم دورو و دوشخصیت باشه واسه خودش اصلا خوب نیست 

من میخوام کمکت کنم ولی خوب و با دقت نمی نویسی جملاتت رو نمی فهمم. بعد از اینکه اون روز خونه پدر شوهر ...

بعد دیگ شوهرم منو اورد خونه و خونه ما خابید ولی فرداش دیگ کلا نیومد خونمون تا دیشب که تولد مامانم بود گفتم بیاد حالا امشب تولد مامان اونه