2777
2789
عنوان

لطفا همه بیاید در مورد توهین پدرشوهرم کل قضیه رو بگم بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 86 پست
وای وای به باباش بگه پدر شوهرم بهم گفته بی شرف بی آبرو تا شاید باباش یکم غیرت به خرج بده و نگذارند د ...

بهشون گفتم که بابام گف نرو دیگ اونجا شوهرت که خوبه بچسب به شوهرت ولب نمیدونه چقد شوهرم تحت تاثیر اوناس مثلا یه باراون  خاهرش گف داداشم اگه چیزی بهت نمیگه چون مراعاتتو میککه منم گفتم نه چون دوسم داره بعد در مورد اینا بود جلو منا اومد خاهرشو گرفت بوسیدو بغل کرد که مثلا ارع من خاندادم برام مهمترن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قران قسم دختر خالم دیروز میگفت تو که خیلی شاد بودی چرا این چند ماهه اینجوری شدی به هیچکیم نمیتونم ...

ببین تو قبل عقد اینارو میدونستی که چطور خانوادیی هستن!

واقعا میگم پوشش هرکسی دست خودشه ولی برای اینکه اعصابت آروم باشه جلوشون سفت تر نه در حد چادر اما بهتر بگرد به شوهرتم بگو من بخاطر شما اینجوری میپوشم والا که خودت میدونی من چجوری بوده پوششم

بعدم اینکه بزرگتر خانواده شون یه زری زده چرا خودتونو نمیگیرین ی مدت ؟!

شوهرت نمیاد جهنم نیاد با این چیزی که تو تعریف کردی بعید بدونم دوروز کس دیگه بتونه تحملش کنه !!! اون باید سرافکنده باشه از حرف پدرش و سعی کنه از دلت در بیاره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
بهشون گفتم که بابام گف نرو دیگ اونجا شوهرت که خوبه بچسب به شوهرت ولب نمیدونه چقد شوهرم تحت تاثیر اون ...

خاندان ؟ این بابای فحاش و پسر دهن بین خاندان هستن؟ 

دختر این زندگی برات زندگی بشو نیست 

از من گفتن ، عروسی کنی اینا بدبختت میکنن

بابات باید شوهرتون رو صدا بزنه بگه چرا بابات اینطوری حرف زده و محبورشون کنه بیان ازت عذرخواهی کنن

خانواده خودت مقصرن خواهراونا دیگه روشون باز شدهوالا من کسی رو میشناسم بدترین کارارو تو جمع میکرد ماد ...

قربون دهنت دقیقا اوایل جرات نمیکردن چیزی بهج بگن از بس مامانم جلو اونا بهم چیز گف روشون باز شد 

خاندان ؟ این بابای فحاش و پسر دهن بین خاندان هستن؟ دختر این زندگی برات زندگی بشو نیست از من گفتن ، ع ...

اصا ب بابام گفتم جلو شوهرم جوری رفتار نکنه که انگار میدونه چون میخام خودشون ببینن دومادشون چطور ادمیه که اگ ادامه داد پشتم باشن طلاق بگیرم 

بهشون گفتم که بابام گف نرو دیگ اونجا شوهرت که خوبه بچسب به شوهرت ولب نمیدونه چقد شوهرم تحت تاثیر اون ...

تو اصلا نباید با این خانواده دهن به دهن بزاری 

مهمم نباشه واست که چی میگن نهایت بگو ظاهر منو قبل عقد دید که چجوری هستم نیاز به تغییرم باشه خودش زبون داره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
تو اصلا نباید با این خانواده دهن به دهن بزاری مهمم نباشه واست که چی میگن نهایت بگو ظاهر منو قبل عقد ...

شوهرم تو خلوت همش بهم نیگ تو چقد قانعی چقد نجیبی ولی جلو خانوادش که میرسه یه جوری رفتار میکنه انگار من چقد بدم 

پدرشوهرم با شوهرم که بلند صحبت کردم میگف به پسرش من جا تو بودم میردم دهنش در این حد پرو هسن

مقصر خودتی که جلو جمع دعوا میکنی این یعنی آهای ایهاالناس بفرمایید دخالت کنین