2777
2789
عنوان

لطفا همه بیاید در مورد توهین پدرشوهرم کل قضیه رو بگم بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 86 پست
یبخشید دیوانه ایی بحث میکنی؟؟وقتیم میگه میخام پروو نشی که اینجور برخورد میکنم خودتو بگیر واسش حتی ال ...

خب بعضی ها بهم میگن توقعاتتو بهش بگو اینم که هروقت گفتم از رو لج من بدتر کرده 

من نمیفهمم چرا انقد قاطی خانواده شوهر میشین که باهاشون حرف بزنین یه سلام و علیک و خدافظ کافیه بخدا

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دیگ شوهرم منو اورد خونه و خونه ما خابید ولی فرداش دیگ کلا نیومد خونمون تا دیشب که تولد مامانم بو ...

عزیزم پدرشوهری که دست شما رو می گیره پرت می کنه توی اتاق می گه بی شرف و بی آبرو.
این مساله اصلا نباید همین جوری رد بشه. ایشون عموی شماست؟ آشناست؟

باید از پدرت بخواهی حتما با پدرشوهر و همسرت صحبت کنه. بگه یک بار دیگه چنین مساله ای برای دخترم پیش بیاد طلاقش رو می گیرم و عروسی ای در کار نیست. لازم نیست حرمت از بین بره. یک گفت و گوی دوستانه هست.

ماجرا رو کامل برای پدرت توضیح دادی یا نه؟ 

خب بعضی ها بهم میگن توقعاتتو بهش بگو اینم که هروقت گفتم از رو لج من بدتر کرده

از روز اول خراب کردین تا الان متاسفانه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
عزیزم پدرشوهری که دست شما رو می گیره پرت می کنه توی اتاق می گه بی شرف و بی آبرو. این مساله اصلا نبای ...

ارع بهش گفتم اخه مشکل اینکه بابام اگ اسم طلاقم جلوش بیاری ادمو میکشه 

ارع بهش گفتم اخه مشکل اینکه بابام اگ اسم طلاقم جلوش بیاری ادمو میکشه

خب جلوش اسم طلاق نیار. اگر پدرت آدم آروم و فهمیده ای هست ازش بخواه با همسر و پدرشوهرت صحبت کنه و بگه حق ندارید با دخترم چنین رفتاری بکنید. دخترم رو من تربیت کردم. همینه. کسی قرار نیست در بزرگسالی کسی رو تربیت کنه.

ولی به نظر من اینجوری نرو اونجا. تا پدرت صحبت نکرده باهاشون به هیچ عنوان نرو.
 همسرت که اومد خونه تون با مهربونی باهاش صحبت کن. بگو من انتظار دارم تو منو به عنوان یک آدم بالغ بپذیری. اگر زورت به پدرت نمی رسه درکت می کنم. ولی باید بدون تو نظرت چیه؟ با اون هم نظری یا نه؟ 

عزیزم تو که جواب همه رو میدی انگار با همه دعوا داری

ببین مامانت عاقله میدونه اونا چجورین بهت میگه موهاتو بپوشون 

بعدم زیر چادر مانتو بلند و کوتاه که پیدا نیست بلند بپوش 

چرا می خوای جلو خانواده شوهرت خودتو بد جلوه بدی 

چرا جلوی خانواده همسرت باهاش بحث میکنی 

عزیزم تو که جواب همه رو میدی انگار با همه دعوا داریببین مامانت عاقله میدونه اونا چجورین بهت میگه موه ...

عزیزم من فقط نمیخام کسی تو زندگیم دخالت کنه خاهر شوهرام اینقد تند با شوهراسون حزف میزنن ولی یه بارم پدرشون بهشون نگفته اینطوری حرف نزدید تو جمع ها تو خلوتشون نمیتونم قضاوت کنم فقط تو کار من دخالت میکنه

عزیزم من فقط نمیخام کسی تو زندگیم دخالت کنه خاهر شوهرام اینقد تند با شوهراسون حزف میزنن ولی یه بارم ...

عزیزم وقتی می خوای دخالت نکنن نباید جلوشون بحث کنی که شوهرت یه چیز بگه سبکت کنه 

الآن به نظرت اگه بحث نمی کردی بهتر نبود تا اینجور توهین کنن