2777
2789
عنوان

لطفا همه بیاید در مورد توهین پدرشوهرم کل قضیه رو بگم بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این استارتر شخصیت نداره به نظر من پاشده دوباره رفته دم خونه خواهر شوهر برای آشتازه می‌پرسه برم تولد ...

اخه میدونی از صب گف بیا من گفتم میخام برم بیرون تا شب نرفتم شب گفتم حتما دیگ پدرشوهرم اینا رفتن خونشون برم اونجا نباشن رفتم بعد پدرشوهرم اومد اونجا دوباره 

الان عقدی نمیفهمی ولی یه راهنمایی شاید شما دوتا قهر کنین و دعوا کنین جلو خانواده هاتون ولی بعدش از دل هم در ییاریین ولی اینکه شماها مشکل دارین یاد خانواده هاتون میمونه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
ارع فش بده

خیلی بی شخصیتی 

بهت گفته بی شرف و بی آبرو 

تو باز رفتی دم خونه خواهر شوهرت ؟ مگه تو از زیر بته عمل اومدی که اینجوری بهت توهین کنن و هیچ واکنشی نشون ندی 

تازه میخوای بری تولد ؟ 

این استارتر شخصیت نداره به نظر من پاشده دوباره رفته دم خونه خواهر شوهر برای آشتازه می‌پرسه برم تولد ...

اره بخدا

اابته ناراحت نشه

اگر‌به ادم بگن تنبلی بی عرضه ای بدی فلانی فرق داره با اینکه بگن خرابی و بیشرفی باید جدشونو بیاره حلو چششون

میدونی مشکل استارتر مثل من اینه که خانوادش سنتی ان و طرف هرکی هستن الا بچشون

منم از دست شوهرم و خانوادش عاصی امولی واس تو خیلی بداخلاق و دیکتاتور و گیرنحتی به لباس پوشیدنتم گیر ...

به قران قسم دختر خالم دیروز میگفت تو که خیلی شاد بودی چرا این چند ماهه اینجوری شدی به هیچکیم نمیتونم بگم چه گیری افتادم 

اره بخدااابته ناراحت نشهاگر‌به ادم بگن تنبلی بی عرضه ای بدی فلانی فرق داره با اینکه بگن خرابی و بیشر ...

وای وای 

به باباش بگه پدر شوهرم بهم گفته بی شرف بی آبرو 

تا شاید باباش یکم غیرت به خرج بده و نگذارند دخترش بشه فحش خور خانواده شوهر

اخه خاهرشوهرم همیشه طرف منو میگیره بعدم چند بار زنگ زد گف نیای ناراحت میشم

به درک که ناراحت بشه ،میگفتی نه نمیام شما آبرو دار هستین و منم طبق گفته پدرتون بی آبرو هستم ....ما با هم یکجا جمع نمیشیم

الان عقدی نمیفهمی ولی یه راهنمایی شاید شما دوتا قهر کنین و دعوا کنین جلو خانواده هاتون ولی بعدش از د ...

پدرشوهرم با شوهرم که بلند صحبت کردم میگف به پسرش من جا تو بودم میردم دهنش در این حد پرو هسن 

اسی حالا میری اونجا یه مانتو بلند تر بپوش..

چی میشه مگه؟؟؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾