2777
2789
عنوان

لطفا همه بیاید در مورد توهین پدرشوهرم کل قضیه رو بگم بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 86 پست

منم از دست شوهرم و خانوادش عاصی ام

ولی واس تو خیلی بداخلاق و دیکتاتور و گیرن

حتی به لباس پوشیدنتم گیر میدن از الان اینجوری صحبت میکنن بعد عزوسی که روشون بیشتر باز شه بیچارت میکنن

یه فکری به حال زندگیت بکن

شوهرت واقعا دهن بین و داغونه اوضاعش روح و اعصابتو نابود میکنه

چیزی ک من الان شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه همیشه یادت بمونه در و گهرم باشن خانواده شوهر نباید جلوشون یکی به دو کنی هیچ وقت ! حتی اگه بچه داشتی 

بعدم اونجایی که توهین کرد بهش فقط میگفتی دست شما درد نکنه 

و اینکه تو خانوادیی که خودت میگی ضد آفتابم نمیزنن خیلیییییییییییییی باید رعایت کنی مخصوصا که عقد هستی !

بعدم دلیلی نداره دعوتت میکنن بری اینجوری یعنی آره من اشتباه کردم شما درست میگین 

بعدم به خانوادت یاد بده اشکالتو جلو خودت بگن نه از روی سادگی جلوی شوهرت

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
چقدر نفهم و کثافت

اصلا سر بحث اون نبود ولی دخالت میکنه همیشه ولی خدا شاهده تو این یه سال ما صدبار جلو خانداده خودم دعوامون شده بابام که کلا یکم بهمون خندیده  رفته تو اتاق دیگ مامانمم رفته بیرون 

اول اینکه همیشه یادت بمونه در و گهرم باشن خانواده شوهر نباید جلوشون یکی به دو کنی هیچ وقت ! حتی اگه ...

ارع الان فهمیدم نبابپید جلو خانداده شوهرم اصا بحث کنم با شوهرم ولی خب میدونم اگه الان رعایت کنم فردا توقع های بیشتری ازم دارن مثلا میگن چادررنگی بپوش جلو دومادامون من ک ی عمر اینطور نبودم سخوه برام 

من جات باشم‌با همه اعضای اون‌خانواده قطع رابطه میکنم.اینا دوروز دیگه وارد زندگیت بشی تو همه چیزت دخالت میکنن.اگه شوهرت خوبه اونو بکشون سمت خودت و از خانوادش دوری کن هر دفعه یه بهونه بیار که‌نری خونشون.جواب تلفناشونو نده کلا بزارشون کنار اما اگه شوهرتم از اونا تاثیر میگیره باید بگم که این زندگی عاقبتی نداره‌.وقتی به‌عروس‌عقدی انقد بی‌حرمتی میکنن وای به‌حال چندسال دیگه

اگر به من میگفتن میرفتم قهر مهرمم میذاشتم اجرا میگفتم فقط باید طلاق بدید همه جا هم پشتشدن میگفتم این ...

این استارتر شخصیت نداره به نظر من 

پاشده دوباره رفته دم خونه خواهر شوهر برای آش

تازه می‌پرسه برم تولد یا نرم 

اگر به من میگفتن میرفتم قهر مهرمم میذاشتم اجرا میگفتم فقط باید طلاق بدید همه جا هم پشتشدن میگفتم این ...

من بابام گف دیگ نمیخاد بزی اونجا ولی در حد طلاق پشتم نیسن میگن مرض از تو هسش حتما که اینجوری بهت گفتن