2777
2789

۴ماهم یعنی حدود ۱۳هفته و۲روز ویارام شدید بود از بوی همه چیز متنفربودم حالت تهوعم تاهمین الان دارم ولی دوشب پیش چون حالم یدشد دکتر گفت ضعف شدید بدنی داری سرم وسوزن تقویتی واسم نسخه کردن وقرص ضد تهوع  وویتامین داد خداروشکر وضعیت nt وغربالگری اول دوقلوهامم صحیح وسلامت بود اما خیلی کلافم از وسواس فکری خودم با خودم میگم چرا ویارام قطع شده حتی کمی سبکترم شدم نکنه خدایی نکرده تودلیام مشکلی پیش بیاد همش میگم خدایا این دوتا هدیه رو خودت بهم دادی خودتم. مراقبشون باش 

خواستم بدونم رفع ویار طبیعی هستش واینکه اما. تکرر ادرار از هفته اول تا الان رودارم از صبح تا شب بالای ۶۰بار میرم دستشویی وتکرر دارم شباهم بیشترمیشه دوقلوهام هنوز تولگنن دکتر گفت طبیعی هستش اما من بابت حتی تکونای ریزشونم حساسم توروخدا دعامون کنید صحیح وسلامت دوقلوهامو بغل بگیرم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش قرار نیست تا آخر ک ویار داشته باشی بالاخره یه جایی قطع میشه

ان شاءالله به سلامتی زایمان میکنی😍

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

عزیزم قرار که نیست تا اخر بارداری ویارات ادامه داشته باشه😂من فقط دو هفته  حالت تهوع داشتم شکرخدا بچه هامم هردو سالمن.. تکرر ادرارم طبیعیه تو بارداری یا مدام تکرر ادرار داری یا اسید معدت میزنه بالا اینا طبیعیه نگران نباش

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

طبیعیه

بچه ها پایین هستن رو مثانه فشاره تند تند میری دسشویی

فعلا امپول و سرم زدی پایین اومده تهوع

ولی ب طور معمول هم از ماه ۴ میاد پایین تهوع

اگ اینطور باشه ک خیلی بهتره

بعضیاهم تا پایان بارداری مشکل تهوع رو دارن

بعضیام ک از اول هیچچچ

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

وای خدای من. 

استرس برا خودت و بچه ها سم هستش. 

ریلکس کن. 

خوبه ویارت تا روز زایمان باشه؟ 

خواهر من همچین بود.  گوارش براش نموند.  

تا چهارماهگی عادی هست.  بعد اون عموما قطع میشه. 

از این روزهات لذت ببر. 🤗

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نترس عزیزم طبیعیه همه میگن ۴ ماهگی قطع میشه نگران نشو طول سرویکس چند بود

دکترم گفتش دوهفته دیگ واسه سنوی دهانه رحم برو که ببینم چطوریا هستش انشالله که خوب باشه

من ۳قلو،اصلا ویار  نداشتم.

تکرر  ادرار   خطرناکه

یعنی خطر   زایمان  زودرس. استراحت  مطلق کن و راه نرو کار  نکن.  سرکلاژ نیازی شاید .   به دکتر مراجعه کن.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دکترم گفتش دوهفته دیگ واسه سنوی دهانه رحم برو که ببینم چطوریا هستش انشالله که خوب باشه

تا اون  موقع  ابدااااا کار نکن.  خواهرانه میگم.وگرنه ممکنه  ...    رک  گفتم که  رعایت کنی. تجربه خودم بود.

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
طبیعیهبچه ها پایین هستن رو مثانه فشاره تند تند میری دسشوییفعلا امپول و سرم زدی پایین اومده تهوعولی ب ...

اصلا  طبیعی نیست   این همه تکرر ادرار و   خطرناکه.