2777
2789
عنوان

وای چقدر بخاطر ی تیکه پیتزا ب ی زن حامله توهین میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 142 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار شوهرش زشت بود ولی زشت ترازاون کار اون خانوم بود ک‌اومد جار ز ک اره یه تیکه پیتزامو دادم خب نمیدادی چاقو‌ک زیر گلوت نذاشتن توکه دلت نمیاد ی تیکه پیتزات حالا ی زن حامله بخوره اشتباه کردی بهش دادی بعدم میای پشتش صفحه میچینی من حتی شان شخصیت اون اقا هم اومده بود پایین بازم بهش میدادم پیتزا انقدر بخیل شدن آدما بعدم میگن چرا رزق روزی نیست چرا نمیدونم انقدر بدبختی فلاکت هست دوره ای شده ک همه ادعای محترم بودن میکنن و میخوان با شخصیت باشنو از شخصیت رفتار بقیه ایراد بگیرن اما ذره ای گذشت ندارن

اقا بخدا بعضی ها فکر میکنن باردار شدن کمر غول رو شکستن همه باید در خدمتشون باشن و هر چی امر کردن و خواستن همون بشه 

یه تاپیک هایی از خانم های باردار میبینی دیدنی شنیدنی 

مثلا چندتا از عجیب غریب هاش که شدید تو ذهن خودم مونده 

هوس شله زرد کردم یه قاشق بخورم بخاطر زعفرون توش بچه سقط نمیشه 

یه کاربر تاپیک زده بود باردارم‌سبزی خوردن بخورم‌

یکی تاپیک زده بود جاری بیشعورم دارچین ریخته تو قیمه من بچه سقط کنم 

یکی تاپیک زده بود ده هفته باردارم‌بچه ام‌تکون نمیخوره  نگرانم 

یا مثلا باردارن هر چی دست هر کی دیدن باید ازاون ادم‌اون خوراکی رو بگیرن و بخورن 

یه روز یه خانم باردار با اون شکم‌خودشو ما بین صف پنجاه شصت نفری که همه اقا بودن جا کرد که  من هوس این نذری رو کردم حتما باید ازش  بخورم والا برا بچه ام‌ضرر داره والا اون فشاری که تو اون صف به شکمت اومد بیشتر برا بچه ات ضرر داشت 

اولش اینه رفتم رستوران میز بغلی...

خوندم مرسی

به نظرم رفتار اون خانم حامله اصلا درست نبوده

کسی که خودش هنوز بچه اس و نمیتونه چند دقیقه برای غذا صبر کنه چطوری میتونه صبر کردن رو به بچه اش یاد بده؟

فقط اصرار دارن زود حامله شن....

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه