2777
2789
عنوان

وای چقدر بخاطر ی تیکه پیتزا ب ی زن حامله توهین میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 142 پست
یه بار یه نفر تاپیک زد گفت مرد همسایه اومده گفته بوی غذاتون پیچیده تو خونم میشه بیشتر رعایت کنید زنم ...

خاک بر سر آدم ناخن خشک 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
به نظرم برای خودت بزرگش کردی و این تو تصورت بود منم حامله بودم اتفاقا آدم خوش ویاری بودم کل نه ماه ب ...

کاملا با حرف شما موافقم

منم دو تا بارداری داشتم، ویار و هوس هم داشتم اما خودم رو کنترل میکردم و لوس بازی در نمیاوردم حتی برا همسرم

اینا انقدر بهش فکر میکنن و بال و پَر میدن که نمیتونن تحمل کنن

من خودم الان حامله نیستم اما اگه بشینم به یه غذای فکر کنم و بهش بال و پَر بدم....دیوونه میشم و هوس میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحث یه تیکه پیتزا نیست؛ بحث عزت نفس پایینه قرار نیست ادم اگه حامله بشه عزت نفسش زیرسوال بره مثلا قراره مادر بشه و بچه ای تربیت کنه. این خانوم حامله اگه ذره ای عزت نفس داشت وقتی پیتزاشون اماده شد یه تیکه میاورد واسه اون بنده خدا تا جبران بشه..شاید ی نفر وضعش خوب نباشه بعد کلی وقت پیتزا گرفته باشه و همون یه تیکه هم براش زیاد باشه

بنظرم یه تیکه پیتزا چ ارزشی داره شاید تو اون شرایط ضعف کرده یا هرچی خودمونا بذاریم جا طرف مگه چی میشه نوع دوستی کجا رفته حالا حتی اگه ته دلت از اینکار خوشت نیومده جار و جنجال نداره چقدر بعضیا دیدشون سطحیه باورکنید مهربونی کردن بخشش برا خوده ادم خیلی خوبه 

یه بار یه نفر تاپیک زد گفت مرد همسایه اومده گفته بوی غذاتون پیچیده تو خونم میشه بیشتر رعایت کنید زنم ...

عزیزم گفت گوشتم کم بوده فقط به اندازه بچه هام هست 

اون اقا اگر غذا میخواست میومد محترمانه خواهش میکرد دو قاشق از غذا بهش بدن هرچند بارم کارش زشت بود میتونست از رستوران بخره 

ولی اومده با طلبکاری گفته غذا درست نکن که زن من هوس نکنه !!! 

مردم نه ماه بکیرن که یکی میخواد بزاد؟

بنظرم یه تیکه پیتزا چ ارزشی داره شاید تو اون شرایط ضعف کرده یا هرچی خودمونا بذاریم جا طرف مگه چی میش ...

حالا خوبه بعضیا کمک میلیاردی نکردن اگه جای کریس رونالدو یا علی دایی بودن بخاطر اون همه پول سکته میزدن