بله اون نباید از کسی چیزی مخواست منم باردار بودم خیلی هوس کردم ولی از کسی چیزی نخواستم ولی حالا اون خانوم کم طاقت بوده ی تیکه پیتزا خواسته اون ی تیکه هم ن کسی رو سیر میکنه نه اون کسی ک داده رو گشنه و گدا دیگه میگن دله دزد بوده و ال بوده و بل بوده واقعا درک نمیکنم حالا اگه من بودم کل پیتزامو میدادم بهش .. لطفا یکم مهربون تر باشین..میگن ی تیکه پیتزا ۴۰تمن پولشه بابا این زمونه۳۰تمن چیه دیگه من هروقت میرم بازار به اینایی ک گدایی میکنن هرکدوم بیس سی تمن میدم وضع مالیمم خوب نیس...دیگه ی غذا چیه اه
والا من همسایه مون باردار بود سعی میکردم بوی غذا نره بیرون حالا اگه هم میرفت براش میبردم.خودش هم هیچ وقت هیچی نمی گفت.چه اشکالی داره.خودم هم که باردار بودم همسایه مون خیلی هوامو داشت
سر بارداری دومم خانم واحد بالایی چندبار قرمه سبزی گذاشته بود بوی بهش میداد فقط بنظرم بوی قرمههای اون عالی بود یکبار حتی از بوی غذاش اشک تو چشمام شد افتادم به گریه واقعا دست خودم نبود اما هیچوقت تتونستم برم بهش بگم بده
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
بحث پول نیست،بحث شخصیته.این کار خییییلی زشته.حالا اگر طرف ندار باشه با جوون و دل آدم کل پیتزاشو میده ولی اینکه به بهانه ی حاملگی بری سر میز مردم تقاضای غذا بکنی اونم در صورتی که نهایت ۲۰ دقیقه ی دیگه غذای خودت امادست بی شخصیتیه آدم رو میرسونه.
یکی از همکارهای من باردار بود فسنجون هوس داشت پختم فردا براش بردم حالا نمیدونم جنین چی شده بود پشت سرم پیش همکارها گفته بود این چیز خورم کرده من پشت دستمو داغ گذاشتم به هیچ زن بارداری خوبی نکنم به نظرم بارداری هستید هوس دارید خودتون بخرید به دیگران زحمت ندید
آخه این اگه چند دقیقه صبر میکرد سفارش خودش داشت حاضر میشد. البته تاپیک رو الان دیدم ولی به نظرم میتونست چند دقیقه صبر کنه. والا منم حامله م، ولی خدا رو شکر از این کارا نکردم