2777
2789
عنوان

وای چقدر بخاطر ی تیکه پیتزا ب ی زن حامله توهین میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 142 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اون خانم نمیدونه که به خاطر یه تکه پیتزا چقد 

کارد بخوره به شکمش 

کوفت بخوره و

زهر مار 

گدا 

پشت سرش گفتن 

بنده خدا 

آدم وقتی انقد شفاف تو سایت درون آدم ها رو میبینه واقعا ترس برش میداره و بد بینش میکنه 

ندیده نشناخته فقط سر یه حرف یه گوینده چقد قضاوت کردن و گفتن 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
بله کارش اشتباه بود ولی دنیا ب اخر نرسید ک

خب اسی از حرکتش تاپیک زد قطعا ما هم میزدیم اگه برامون پیش میومد

ولی نظرها متفاوته

اینم میدونم خیلی باردارها از لوس بازی هاشون پیش شوهراشونه که میگن این و اون میخاییم

تو اون تاپیک نبودم،ولی واقعا دوران بارداری خیلی متفاوته،وقتی چیزی هوس میکنی تا نخوری دلت آروم نمیشه،من کوفته تبریزی هوس کردم همه ازم میپرسیدن چی میخوای تا بلاخره گفتم بهشون،زایمان کردم ولی کوفته نخوردم🥲تا الان ک دخترم هفت ماهشهر هر وقت کوفته میبینم دلم میخواد گریه کنم

یکی از همکارهای من باردار بود فسنجون هوس داشت پختم فردا براش بردم حالا نمیدونم جنین چی شده بود پشت ...

وای منم همیشه دوس دارم برای زن باردار چیزی بخرم ولی همیشه از این مورد ترس شدید دارم نمیدونم چرا.میترسم یه چیزی بشه