2777
2789
عنوان

وای چقدر بخاطر ی تیکه پیتزا ب ی زن حامله توهین میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 142 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاری به تاپیک قبل واین صوبتا ندارم

ولی لطفا به متکدی ها پول ندین 

اینا ازاین راه کسب درامدهای میلیونی میکنن

به ادم مطمینی که میشناسید نیازمنده کمک کنید

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

والا من همسایه مون باردار بود سعی می‌کردم بوی غذا نره بیرون حالا اگه هم میرفت براش می‌بردم.خودش هم هیچ وقت هیچی نمی گفت.چه اشکالی داره.خودم هم که باردار بودم همسایه مون خیلی هوامو داشت

مامی کیا ی سابق هستم 

سر بارداری دومم خانم واحد بالایی چندبار قرمه سبزی گذاشته بود بوی بهش میداد فقط بنظرم بوی قرمه‌های اون عالی بود یکبار حتی از بوی غذاش اشک تو چشمام شد افتادم به گریه واقعا دست خودم نبود  اما هیچ‌وقت تتونستم برم بهش بگم بده 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

تاپیک پربازدیدو ببین ی زن حامله پیتزا ی تیکه پیتزا خواسته کلی توهین کردن

درسته اون خانوم باردار هم اشتباه کرده یه ذره تحمل نکرده

ولی این یه تکه پیتزا دیگه تاپیک زدن نداره.

مامی کیا ی سابق هستم 

بحث پول نیست،بحث شخصیته.این کار خییییلی زشته.حالا اگر طرف ندار باشه با جوون و دل آدم کل پیتزاشو میده ولی اینکه به بهانه ی حاملگی بری سر میز مردم تقاضای غذا بکنی اونم در صورتی که نهایت ۲۰ دقیقه ی دیگه غذای خودت امادست بی شخصیتیه آدم رو میرسونه.

یکی از همکارهای من باردار بود فسنجون هوس داشت پختم  فردا براش بردم حالا نمیدونم جنین چی شده بود پشت سرم پیش همکارها گفته بود این چیز خورم کرده من پشت دستمو داغ گذاشتم به هیچ زن بارداری خوبی نکنم به نظرم بارداری هستید هوس دارید خودتون بخرید به دیگران زحمت ندید 

آخه این اگه چند دقیقه صبر میکرد سفارش خودش داشت حاضر میشد. البته تاپیک رو الان دیدم ولی به نظرم میتونست چند دقیقه صبر کنه. والا منم حامله م، ولی خدا رو شکر از این کارا نکردم

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.

یه نکته ای بگم از دیروز خیلی برام جالب بود 

همسرم رفتن ساندویج بگیره برام گشنم بود روی دیوار مغازه زده بود به خانوم های باردار وبچه های بی سرپرست ساندویچ رایگان میده 

خیلی قشنگ بود خوشمان امد 

میتونید به اینجورجاها کمک کنید🌹

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚