2777
2789
عنوان

وای چقدر بخاطر ی تیکه پیتزا ب ی زن حامله توهین میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 142 پست
کجا دیدی عزیزم ینی کسیم هس حمله کنه ب ی زن حامله چون دلش پیتزا میخاست من خودم حامله بودم باورت نمیشع ...

به نظرم برای خودت بزرگش کردی و این تو تصورت بود منم حامله بودم اتفاقا آدم خوش ویاری بودم کل نه ماه بارداری یه بارم حالت تهوع نداشتم 

ولی اینقدر خوراکی ها برای خودم بزرگ نکردم اشتهام زیاد بود ولی هرچی داشتم میخوردم نبود هوس نمیکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این حجم ازبی رحمی رو درک نکردم ینی انسانیت مرده!خداخودش به مارحم کنه!حالامن بارداربودم هوس سوپ کردم به عمه خودم وزن عموهای شوهرم زنگ زدم گفتم برام سوپ درست کنید ینی هرچی ازدهنشون درمیاد بهم بگن یاحضرت خدا!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
نباید مزاحم غذا خوردن کسی بشی طرف به اندازه مصرف خودش غذا گرفته بخاد به هر کی یه تیکه بده چیزی برای ...

منو دوستام هروقت میرم بیرون همیشه میرم بلبکی لبنان،ی پیتزا سفارش میدیم ولی چون حجمش زیاده همیشه میمونه،نوشابه هم خانواده میگیریم اونم میمونه نصف بیشترش،همیشه تو راه میدیمش ب رفته گرا یا کسی ک بچه کوچیک داره،حتی یبار موقع کرونا فقط بیرون بر بود ماهم تو خیابون ی گوشه نشستیم خوردیم،دو سه نفر رد شدن و دیدن بهشون تعارف کردیم و برداشتن،اگ یکم مهربونم تر باشیم دنیا جای قشنگترین میشه

اینجاکلاعجیبن خوب زن بارداربوده هورموناش بهم میریزه دست خودش نیست خیلی ازویاراش کاراش تومحله مامیوه فروشمون یه کاغذی زده که اگه بارداری ویاریه میوه ی داشت میتونه برداره رایگانه حتی اون مردشرایطه خانومایه باردارودرک میکنه بعدشماهابه هم جنسه خودتون حمله میکنید

نمیدونم چرا دلم برا زنه سوخت، من مادرم باردار بود یهو تو خیابون دید دارن طالبی پوست میگیرن بابام و به زور فرستاد جلو ک دلم از اینا میخواد کم مونده بود اشکش دراد😂خدا خیرشون بده کلی طالبی قاچ کرده دادن حتی پول شم نگرفتن چقدم مهربون بودن مامانم هنوزم اون اتفاق و یادش نرفته براشون دعا میکنه میگ اگه نمی خوردم تا مدتها ب فکرش بودم

منو دوستام هروقت میرم بیرون همیشه میرم بلبکی لبنان،ی پیتزا سفارش میدیم ولی چون حجمش زیاده همیشه میمو ...

خوشحالم ک‌بالاخره چندتا انسان واقعا تواین نی نی سایت پیدا شد و همه دم ازشخصیت وغرور نمیزنن

خب اسی از حرکتش تاپیک زد قطعا ما هم میزدیم اگه برامون پیش میومدولی نظرها متفاوتهاینم میدونم خیلی بار ...

دقیقا میخوان لوس کنن خودشونو والا  این همه زن باردار که موقع بارداری تو شرایط بد بودن یا از لحاظ استرس و مشکلات اعصاب و روان یا تو شرایط سخت مالی  شکر خدا بچه های سالمی هم  دنیا اوردن 

به نظرم بیشتر جنبه روحی و تلقین داره که چون حامله ام چیزی که هوس کنم بهش نرسم برای بچه ضرر داره به قول شما بعضی ها هم‌زمان بارداری رو غنیمت میشمارن برای خالی کردن عقده ها و کمبود هاشون 

بحث پول و هزینه اون یه تیکه پیتزا نیس آدم باید شان و شخصیت خودشو حفظ کنه

من باردار که بودم هنوز اوایلش بود و خبر نداشتم 

ماه رمضون بود و روزه میگرفتم 

قبل افطار دخترجاریم باهام بود دلش کباب خواست براش خریدم ولی خودم نخوردم 

همین باعث شده بود تو کل بارداریم حالم از کباب کوبیده بهم میخورد🤢 

حتی اسمش که می اومد حالت تهوع میگرفتم... تا این حد

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یکی از همکارهای من باردار بود فسنجون هوس داشت پختم فردا براش بردم حالا نمیدونم جنین چی شده بود پشت ...

من همین کار شما رو کردم هرچی هوس میکردم از بیرون سفارش میدادم،دیگ ب جایی رسیده بود ک دلم میخواست یکی زنگ بزنه یا در بزنه بگه این غذای خونه گی مال تو،فقط میخواستم خونه گی باشه هرچی میخواد باشه،خودم ک درست میکردم حالم بهم میخورد،دوست نداشتم دستپخت خودمو

به نظرم برای خودت بزرگش کردی و این تو تصورت بود منم حامله بودم اتفاقا آدم خوش ویاری بودم کل نه ماه ب ...

هوس کردن همه مثل هم نیست من خودم تو بارداریام کلا هوس زیاد میکنم بااینکه اشتهاهم ندارم 

گل گفتی♥

گلم پس چرا تو تاپیکت کسی اندازه پول پیتزا درخواست کمک کرد نادیدش گرفتی؟پس نگو ۴۰ تومن پولیه

پس تیکه پیتزا نیست من حتی تو اون تاپیک نظری هم ندادم

ولی بارها خوندم ک خیلی از خانم ها باردار بودن و هوس کردن ولی خویشتن داری کردن. بله ولی خانم بارداری هوس میکنه یا حتی نگاه هم میکنه باید انسانیت به خرج داد

ولی اون خانم که پیتزا خواست حتی تشکر نکرد و۵دقیقه خویشتن داری نکرد مشخص بود به این کار عادت کرده اولین بارش نبوده

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.