2777
2789

من خودم بیمارستان فجر تو پیروزی میرم دندونپزشکاش و جراحای فک و صورتش کارشون عالی و تمیزه بهت پیشنهاد میکنم برو شاید ی کمی دور باشه اما هم مطمئنه هم کارشون خوبه هم قیمتاشون با دفترچه خوب درمیاد.

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام خدمت دوستان گرامی . من دندان هایم پیش دکتر گشاده رو ایمپلنت کردم و الان خیلی راضی ام . واقعا کارشون حرف نداره . شک نکنید و برید پیششون . جلسه مشاوره رایگان داشتن بدون هزینه گرفتن راهنمایی کردن و بعد تصمیم گرفتم که دندان هایم را پیش ایشون ایمپلنت کنم. بهشون اعتماد کامل پیدا کردم .. ایشالله که در کارشون موفق باشند و سلامتی داشته باشن .

http://gishadental.com  سری به سایتش بزنید بد نیست . کلی از سوالات دندانپزشکی  جوابشون تو سایتش هست . منم پیشنهادم مشاوره رایگانش هست درنگ نکنید یک جلسه رایگان برید پیششون مشاوره بگیرید.

به دلیل ضعیف بودن جنوب تهران شاید خیلی دندانپزشکای خوب جنوب رو برای فعالیت ترجیه ندن ولی کسانی که جنوب شرقی تهران هستن یه دندان پزشک خوب تو تهرانپارس هست که من راضیم ازش دکتر عباس پور محمد جزو بهترین دندانپزشک تهران هستن بنظره من البته