2777
2789
عنوان

میشه گزارش بزنید مرسی خیلی واجبه

71 بازدید | 5 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14117821/%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d9%87%d9%85%da%a9%d8%a7%d8%b1-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%a8%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d8%b2-%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%b1%d9%87?postId=347145466

تروخدا بترکونید نمونه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

سلام چیشد همسرت رفت دنبالش؟

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
سلام چیشد همسرت رفت دنبالش؟

هفنه بعدی میان شوهرم میگه گناهه یه بار رو انداخته بریم بیاریم ولی من گفتم با تاکسی یا اتوبوس بیاد اجازه نمیدم بری

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفنه بعدی میان شوهرم میگه گناهه یه بار رو انداخته بریم بیاریم ولی من گفتم با تاکسی یا اتوبوس بیاد اج ...

چرا گناهه مگه میگه از دستورات دین و خدا سرپیچی کنه اخه

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

اونو بگو

دیشب چت هاشو تو گوشیش خوندم مسئله رابطه عشق عاشقی نبود فقط این بیش از حد با اینا صمیمی شده دیگه فرص کرده خواهر بزرگشه

من اصلا باردارم بهش صبحی گفتم که من مسافرت نمیرم از خدا چن ساله یه بچه میخواستم اونو داده برم مسافرت بیام ببینم طوریش شده خدای نکرده

این اگه نره دنبالشون اونا نمیان منم نمیزارم بره اگه بدون اجازه من رفت اوردتش من خونه راه نمیدم

گفتم دیشب منم هفته بعد میرم دوروز خونشون میمونم میگه من نمیزارم بری 

گفتم چطور پس شوهر اون میزاره بیاد خونه ما میگه اون دوتا بچه بزرگ داره تو تنهایی🙁