2777
2789
عنوان

توهم زدن در مورد شنیدن صدا

551 بازدید | 14 پست

سلام خانما .من یه مدتیه از حدود ۲ماه که هر چند روز معمولا موقع استراحت واضحححح صدای کسی رو (معمولامادرم)که فرمان کاری رو میده...مثلا واضح میگه چراغ رو خاموش کن دیروقته .بعد رفتم پایین دیدم همه خوابن ویا مثلا میگه بازم خوابی که بیدار شو با صدا واضححح .بازم کسی نبود اینو بگم من اصلا زمینه بیماری روانی ویا توهم ندارم حتی ترسی هم ندارم از این چیزا میشه بگین برای کسی پیش اومده؟

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خواهر یه دلیل علمی داری که باید بری پیش روانپزشک یا یه دلیلی که غیر علمی، بستگی داره تو چه جور ...

راستش تقریبا منطقیم چون میترسم ترس ازشون باعث بشه واقعا بیاد تو زندگیتولی در کل پیش نبیومده بود که توهم بزنم

ببین الان ما اینجا دکتر نیستیم تشخیص بدیم!

ممکنه شنواییت مشکل داشته باشه یا اسکیزوفرنی باشه. قضاوت به هیچ وجه نمیشه کرد.. برو دکتر و نگرانم نباش.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

ببین الان ما اینجا دکتر نیستیم تشخیص بدیم!ممکنه شنواییت مشکل داشته باشه یا اسکیزوفرنی باشه. قضاوت به ...

بنظرتون جز علایم اسکیزو میتونه باشه؟

نمیدونم قشنگ من نمیتونم هیچی بگم الان اونم فقط با یه مورد..!

مثلا میتونی بگی با این علایم خطرش هست یا نه؟تیک عصبی دارم ونمیتونم بدون تکون خوردم تمرکز کنم...میگرن عصبی دارم وگاهی سردرد دارم .شدیدااا عصبیم (گاهی اوقات)وبعضی وقت ها دچار حس انزجار از بقیه میشم احساس میکنم از همه متنفرم ...از فیلم های غمانگیز ودردناک که پایان خیلییی د دارن لذت میبرم ولی در صورتی که حالمو بد کرده

مثلا میتونی بگی با این علایم خطرش هست یا نه؟تیک عصبی دارم ونمیتونم بدون تکون خوردم تمرکز کنم...میگرن ...

شرمنده واقعاً نمیتونم چیزی بگم از خودم و نمیخوام الکی هم نگرانت کنم. من نه تخصصشو دارم نه هیچی ک نظر بدم.

فقط نظرم اینه اگه شنواییت مشکلی نداره پاشو برو پیش یه روانشناس بالینی اینارو باهاش مطرح کن ببین تشخیصش چیه. لازم باشه ارجاع میده روانپزشک.. متخصص اعصاب و روان.

یاهمون خودت میخوای دومیو برو.. ولی نظر من این بود.

حال خوبو برات آرزو میکنم🌱

ادامه دهنده و ادامه دهنده..