2777
2789
عنوان

زود مشورت بدین بهت لطفا

181 بازدید | 37 پست

من با دوست پ س ر م یک ماه پیش کات کردم بعد انقدر زنگ زد و گفت جبران میکنه که اشتی کردم چون حقیقتا دوسش دارم ۴شنبه ۵شنبه هم باهم بیرون بودیم جمعه هم ز زدو بدون دعوا حرف زدیم حالا از جمعه خبری ازش نیست نزدیک ۳ساله باهمیم کلا من کم زنگ میزنم بهش اما اون خودش هر روز میزد الان نمیدونم زنگ بزنم بهش یا صبر کنم خودش زنگ بزنه اما میخام بدونم چرا دو روزه خبر نگرفته اینم بگم من خیلی باهاش کات کردم و برگشته خودش حالا زنگ بزنم بهش یا نه ممکنم هست جواب نده البته تا الان بی خبر هم نرفته اولین بارشه 

وا خب بزن ببین چیزیش نشده .اگه نشده کات کن😂

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چون تازه اشتی کردیم میگم نکنه پشیمون شده

ببین اگه میدونی آدم خوبی و میتونی روش حساب کنی تا ابد از دستش نده هیچ خبری نیست تا یمدت خودش میاد جلو ولی ببینه تو هیچی نشون نمیدی از خودت اونم سرد میشه و تو میمونی و ی عمر حسرت

یکی دو روز صبر کن ارزش دختر بالاتر از این حرف هاست

دلم تنگ شده تازه باید بدونم چرا دو روزه بی خبر رفته ممکنه انقدر قهر کردم و اومده دنبالم خسته شده نمیدونم اخه حرفی هم نزد گله ای هم نکرد بهم