2777
2789
عنوان

عجله برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
از نظر منکه دارم با آدمی که توانایی جنسی‌شان بالاس ولی بد دهنه بی محبته محدوده تو خونه عملا زندانی ا ...

بخدا اصلا مشکل جنسی شوهرم واسم مهم نبود وگرنه همون عقد جدا میشدم. شوهر من همش،قهر بود.قهرای طولانی .خیلی تتهابودم

خستم، خیلی خسته
دلت نسوزه ایشون هم بعدا با کسی ازدواج مبکنه که مشکلش رو بپذیره…. دختر خوب در حقت خیانت کردن که مشکل ...

من تصمیمم واسه طلاق قطعیه....ایشون میگن من نمیدونستم مشکل جنسی دارم....مگه میشه؟؟؟۳۲سالش بود ک عقد کردیم

خستم، خیلی خسته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا اصلا مشکل جنسی شوهرم واسم مهم نبود وگرنه همون عقد جدا میشدم. شوهر من همش،قهر بود.قهرای طولانی . ...

خوب میتونی باهاش حرف بزنی بگی اگه این اخلاقت رو کنار بزاری زندگی میکنم وگرنه نه منم شوهرم دوهفته د دوماه تا من نرم سمتش قهره مثلا سر یک موضوع که خودش مقصره بازم اگه شرایط خانوادت و خودت خوبه کیس بهتر میاد نرو چون بچه نداری من بچه دارم مجبورم بسازم بعدم کسی پشتم نیس

خوب میتونی باهاش حرف بزنی بگی اگه این اخلاقت رو کنار بزاری زندگی میکنم وگرنه نه منم شوهرم دوهفته د د ...

خانوادم خیلیییی حمایتم میکنن. خودمم شاغلم

خستم، خیلی خسته
خوب میتونی باهاش حرف بزنی بگی اگه این اخلاقت رو کنار بزاری زندگی میکنم وگرنه نه منم شوهرم دوهفته د د ...

هزار با صحبت کردم. میگه تو کاری میکنی ک من قهرکنم

خستم، خیلی خسته

دلت بخال اون نسوزه بلاخره یه طوری خودشو جمع وجور میکنه تا الانم که گفتی مادرش پیر ومریضه حتما خودش کارای خودشو میکرده ، اون دلش بحال جوانی شما نسوخت مشکل داشته وباز اومده باشما ازدواج کرده تو تصمیمت قاطع باش

دلت بخال اون نسوزه بلاخره یه طوری خودشو جمع وجور میکنه تا الانم که گفتی مادرش پیر ومریضه حتما خودش ک ...

توی تصمیمم قاطع هستم....اینهمه دلم سوخت اخرش چی شد....الان میگه تو بخاطر پول مهریه ولم کردی

خستم، خیلی خسته