2777
2789
عنوان

خیانت کرد بهم

1703 بازدید | 61 پست

سلام خانوما 

خب ماجرا ما اینطوری بود ک من با ی نفر مجازی آشنا شدم و باهم ۲ سال و نیم دوست بودیم ۶. ۷ بار همو دیدیم همیشه اون از من عاشق تر بود حس من هیچ وقت عشق نبود بهش من همیشه فقط دوسش داشتم هر چقدر کم محلی میکردم اون عاشق تر میشد( چون من قبل این آقا  عاشق شده بودم و نتونستم عشقمو فراموش کنم ولی هیچ وقت بهش خیانت نکردم تو مدتی ک باهاش بودم) . این آقا انقدر منو محدود میکرد و بهم شک داشت ک حد نداشت روانیم کرده بود از دستش گریه میکردم کل دوستام میگفتن جدا شو و من این رابطه رو اواسط فروردین تموم کردم . من ی دوست خیلی صمیمی داشتم ک دختری بود ک هیچی واسش مهم نبود پدر و مادرش از هم جدا شدن اون با مادربزرگش زندگی میکنه پارتنرم خیلی از دوستم بدش میومد بهم میگفت باهاش نگرد و نرو بیرون و... من با اینک عاشق پارتنرم نبودم ولی دیدم هیچ کس مث اون نمیشه بعد کاتم اون پیگرم بود تصمیم گرفتم دوباره برگردیم بهم  تا دو شب پیش دوستم اومد خونه مون رفتم برا خودم ی آهنگ بریزم از تلگرام ک چت دوستمو با رلم تو گوشی دوستم دیدم س.ک.س چت بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرشو نمیکردم اصلا جا خوردم حتی نمیزاشت من با این دختر بگردم وایییی پیاماشونو هنو تو ذهنمه عکس اندام خصوصی شو واس دوستم فرستاد بود هی اصرار میکرد ک دوستم بهش وویس و عکس بده 

ولش بابا تو که کات کرده بودی عشقی بهش نداشتی دوستت چه تشنه بوده خاک تو سرش ولی معلومه خیلی وقته باهم ...

چرا انقدر دم از عشق و عاشقی زد ی طوری رفتار میکرد ک‌اصلا باورم نمیشه 

دقیقا همون لحظه ک با من چت میکرد با دوستمم چت میکرد همون ساعت و دقیقه دوستم ک رفت بیرون گوشیشو چک کردم کارم زشت بود ولی دست خودم نبود دیدم دوستم بهش نوشت بود ک ی فیلم خوب از خودم دادم تو حمام بفرستم واست اونم نوشت آره بفرست این منو نابود کرد ک داشت با من چت میکرد اون میگفت فیلم بدم میگفت آره