2777
2789
عنوان

چه طور میتونید

921 بازدید | 36 پست

قصد بی احترامی ندارم ها ولی بعضی ها حتی تاریخ کشورشونم نمیدونن

بعد حرف از علم داش میزنم

طرف اسم پادشاه 

ملکه هارو نمیدونه

بعد مثلاً فکر می‌کنه خیلی باهوشه 

درمودشون که صحبت می‌کنی

میگه کیه

کجایییه

به نظرم به جای اینکه تو تاپیک های طلاق پلاس باشید بعضی هاتون

بعضی هاتون

برید یکم مطالعه کنید 

با وجود شماها دیگه از اعراب چه انتظار😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دونستن اسم پادشاه و ملکه های ۵۰۰ سال پیش به دردی میخوره؟ 🤔

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

والا اعرابم یک قومیت بزرگ کشورمونن، تعجب میکنم اینهمه گارد علیه اعراب، وقتی که یه بخشیش هموطن مونن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تقصیر ندارن از کودکی در مورد تاریخ کشور خودمون آموزش درست حسابی ندیدن که دنبالش برن

دقیقا همینه 👏👏👏👏👏

هر چی هم که یاد میدن جاهایی رو میگن که به نفعشونه اصلا تاریخ راست رو نه میگن و نه یادمون میدن 

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
دونستن اسم پادشاه و ملکه های ۵۰۰ سال پیش به دردی میخوره؟ 🤔

به این درد که وقتی بزرگ خیمه تون میگه کورش توهمه بفهمی کمی از اونی که به خلیج پارس میگه خلیج العربیه بدتر

به این درد میخوره که بفهمی از کجا به کجا رسیدی به درد

که وقتی نادرشاه  پسر خودشو که حرف از مفت خوری زد کشت تا درس عبرتی بشه برای آیندگان 

ایندگانش هم که شما هایید آیند

بابا صد رحمت به دهه. هشتاد شعورشون از شما ها خیلی بیشتره

صرفا حفظ کردن اسم پادشاهان و ملکه های ایرانی لازم و کافی نیس

به درد جامعه امروز ما میخوره به نظرت؟

تاریخ از این جهت خوبه که اتفاقات و وقایع تاریخی رو بخونی و ازش برای آینده یا امروزمون استفاده کنیم 

اینکه اطرافیان اسم شاهزاده های ایرانی رو حفظ نباشن طبیعیه و اشکالی نداره،اینکه از وقایع و اتفاقات تاریخی غافل باشن جای اشکال داره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ما به قومیت کار نداریم بیشتر از اینکه تاریخ شیش هفت هزار ساله آموزش داده بشه فقط در مورد تاریخ ۱۴۰۰ ...

اتفاقاً تو کتب تاریخی مدارس از سلسله های قبل اسلام از هخامنشیان و پارتها و مادها اومده تا همین الان ،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
والا اعرابم یک قومیت بزرگ کشورمونن، تعجب میکنم اینهمه گارد علیه اعراب، وقتی که یه بخشیش هموطن مونن

اعراب وقتی به هشیار شاه لقب ضلکتفین دادن می‌دونی یعنی چی وقتی نادر شاه اعراب را زندانی کرد می‌دونی یعنی چی

وقتی که کوروش مردمش گوشت گوسفند میخوردن می‌دونی یعنی چی

بی خود نیست فردوسی میگه عرب هرچه باشد مرا دشمنست

اتفاقاً تو کتب تاریخی مدارس از سلسله های قبل اسلام از هخامنشیان و پارتها و مادها اومده تا همین الان ...

خیلی مختصر توضیح داده شده فقط انگار میخوان از سرشون رد کنن، تا حالا دیدی در مورد همینایی که گفتی فیلم و سریالی ساخته بشه